- Bütçe
- 2500
Selamlar, bu kadar kez sorulmuş bir soruyu tekrar sormamın ve başlıkta TL kullanmama sebebim yurt dışından alacak olmam. Ne yazık ki artık çoğu şeyi yurt dışından getiremiyoruz haliyle bu konularda önerilen klavye çeşidi sınırlı ve fiyatları normalden yüksek oluyor. Konuya gelicek olursak %75-60 (tercihen 75 ama aşırı iyiyse 60 da olabilir) düzende, kablosuz da kullanılabilen bir şey bakıyorum ve creamy-thocky switch türleri hoşuma gidiyor. Aliexpress üzerinden Aula F75 Proyu Reaper switchle 65 dolar gibi bir fiyata buldum, fakat bir zamanlar çok daha ucuza satıldığını düşününce değer mi bilemedim. Sesi ve tasarımı çok hoşuma gidiyor, fakat bu fiyata Madlions 68he veya Akko monsgeek fun60 pro gibi hall effect bir klavye almalısın diyenler de var, ama manyetik switchler güzel özellikler sunsa da sesleri hiç hoş değil. Hem oyun, hem de yazım için kullanmayı düşünüyorum; fakat öyle rapid trigger falan kullanıcak kadar oyuncu değilim, bastığım tuşu algılasa yeter. En büyük önceliğim sesi ve konforu yani anlayacağınız. Bu yüzden önerilerinize açığım, özellikle de bu bütçede sesi güzel olan manyetik switch klavye varsa.