60 bin TL'ye mühendislik için laptop önerisi

Hocam bende bunu düşünüyorum ama bu msi da cezbetti açıkçası. Kendime alacak olsam gamegaraj alırım ama başkasına o riske girmek de istemiyorum açıkçası. Sizce nasıl bu ? https://www.amazon.com.tr/MSI-B14WFK-448XTR-Dizüstü-Bilgisayar-I7-14650HX/dp/B0FHWLNTV9
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam attığım msi ile fiyatları yakın ama msi da 14650hx 32gb ram ve QHD ekran var o daha mantıklı değil mi ?
Hocam kaliteli marka, ben size 5070 önermişim siz 5060 atıyorsunuz.MSI alınmaz bu paraya

Hocam kaliteli marka, ben size 5070 önermişim siz 5060 atıyorsunuz.MSI alınmaz bu paraya
Hocam bencede kaliteli ben olsam gözüm kapalı gamegarajı alırım ancak aldıracağım kişi bilindik bir marka olsun v.s dediği için diyorum. Yoksa benim gözümde gamegaraj katana serisinden daha iyi.

Satıcı aynı. Nethouse lenovonun resmi satıcısı diyor sorun çıkacağını sanmıyorum.
Burada daha ucuz hocam sizce 32gb mi almalıyız yoksa 24 yeter mi herhalde 32likte tek 32 gb geliyormuş 24de ise 12x2 geliyormuş. Elektrik elektronik mühendisliği için alınacak neyi tavsiye edersiniz bende alanım olmadığı bir konu bir şey diyemiyorum aldıracağım kişiye o da bilmiyor çünkü.

Burada daha ucuz hocam sizce 32gb mi almalıyız yoksa 24 yeter mi herhalde 32likte tek 32 gb geliyormuş 24de ise 12x2 geliyormuş. Elektrik elektronik mühendisliği için alınacak neyi tavsiye edersiniz bende alanım olmadığı bir konu bir şey diyemiyorum aldıracağım kişiye o da bilmiyor çünkü.
O bölüm için 5 yıllık pc de yeter çok abartmaya gerek yok ama oyun falan da oynayacaksa alsın. Çift stick 2x12 yeterli

Geri