Yardım 60 bine slayer x7t alınır mı ?

Fiyat çok yüksek. Dediğiniz paralara bilindik markalar tercih edilmeli. Bu laptop toplama. Kasım girmeden 54 bin. Kasım girdi yükseltip az düşürdüler. İnsanları kandırma. Cihaz TV ye güvenmiyorum. Kendisi sponsor oluyor. Kendi ağzı ile dedi laptop bana hediye edilecek diye. Sponsorlu inceleme vidyoları bana inandırıcı gelmiyor. Kasım indirimleri ile bu cihaz 49900k olsaydı benim açımdan ancak o zaman alınabilirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun diyelim artık

Ekler

• 20250910_155253.webp
    20250910_155253.webp
    349.2 KB · Hit: 123
Fiyat çok yüksek. Dediğiniz paralara bilindik markalar tercih edilmeli. Bu laptop toplama. Kasım girmeden 54 bin. Kasım girdi yükseltip az düşürdüler. İnsanları kandırma. Cihaz TV ye güvenmiyorum. Kendisi sponsor oluyor. Kendi ağzı ile dedi laptop bana hediye edilecek diye. Sponsorlu inceleme vidyoları bana inandırıcı gelmiyor. Kasım indirimleri ile bu cihaz 49900k olsaydı benim açımdan ancak o zaman alınabilirdi.

hocam yorumun için teşekkürler ama öyle olsa bile 55 bine bile düzgün bir laptop yok. asustan tuf serisinden bir tane laptop aldım ghostingden iade ettim

aldım hocam teşekkürler

aldım hocam teşekkürler.
h.o

yorumunu yapmışsın ne alacağınıda önersene 4050 laptopmu alsın

Tuf serisi alıp memnun olmayan az kişi var size denk geldi galiba. Ekran kartı tam olarak neydi
tam modeli hatırlamıyorum ama 7435hs 4050 140 watt modeliydi ghosting fark etmemden sonra forumlara baktığım da panelin 25 ms olduğunu yazan yerler vardı

Geri