Neler Yeni

60 fps alıyorum ama donuyo neden ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet Doran
G4600 işlemci asus gtx 950 strix oc 2 gb
Söylediğin özellikler de işlemci ekran kartını besleyemiyor.Sıcaklık kontrolü yapabilirsin uzun süredir değiştirmediğiysen ekran kartı macununu yenilemeni tavsiye ediyorum. v sync ayarnın kaplı olduğundan emin ol oyun içerisinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
Söylediğin özellikler de işlemci ekran kartını besleyemiyor.Sıcaklık kontrolü yapabilirsin uzun süredir değiştirmediğiysen ekran kartı macununu yenilemeni tavsiye ediyorum. v sync ayarnın kaplı olduğundan emin ol oyun içerisinde.
İşlemci 1050 ti yınbesliyo ondan oldugunu düşünmüyorum acıkcası yinede teşekürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet Doran
İşlemci 1050 ti yınbesliyo ondan oldugunu düşünmüyorum acıkcası yinede teşekürler
Beslemek ile tam performan almak arasın da ince bir çizgi var Benckmark sitelerinden kontrol edebilirsin.Termal macun yenilemeni de tavsiye ederim uzun süredir yapmadıysan.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Monitörünün bağlantı türü ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
Oynadığınız oyunları da söylerseniz grafik kalitesiyle beraber ve birde raminiz kaç gb buda önemli
pub lite pubg başkada oyun oyanamıyorum genelde lite oynuyorum ondan hiç bir sıkıntı yok ama pubg yi yeni indirdim arada giriyorum yere inerken drop yasıyorum sonra fps 80 90 arası oluyo düzeziyo ama haraket edip kalabalık yerlerden gecerken drop gırıyo hdd yle alakası varmıdır veya nedır sebebi

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Pubg de optimizyazson sorunu var. Bilgisayarın bütün bileşenlerini güncellemeli ve gereksiz dosyaları silmeyi deniyebilirsin. olmadı artık bilgisayarı değiştirmenin vakti gelmiştir. oyunun görüntü kalitesinide düşürmelisin :) kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,147
Üyeler
169,681
Son üye
Eavoldisely
Top Bottom