Neler Yeni

60 fps alıyorum ama donuyo neden ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
Beslemek ile tam performan almak arasın da ince bir çizgi var Benckmark sitelerinden kontrol edebilirsin.Termal macun yenilemeni de tavsiye ederim uzun süredir yapmadıysan.
teşekür ederim tavsiyen icin yenilicem ben cok anlamıyorum ama sistemimi yazıyım size bilginiz varsa söylermisiniz yeterlimidir pubg icin

ANAKART- MSİ B250M PRO-VD

İŞLEMCİ-İNTEL PENTİUM G4600

RAM-GSKILL 2133MHZ 8 GB DRR4

EKRAN KARTI- ASUS GTX950 STRİX OC 2 GB 128 BİT

HDD-SEAGATE 500GB 7200RPM SATA3

GÜÇ KAYNAĞI- FRİSBY 350 W

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet Doran
teşekür ederim tavsiyen icin yenilicem ben cok anlamıyorum ama sistemimi yazıyım size bilginiz varsa söylermisiniz yeterlimidir pubg icin

ANAKART- MSİ B250M PRO-VD

İŞLEMCİ-İNTEL PENTİUM G4600

RAM-GSKILL 2133MHZ 8 GB DRR4

EKRAN KARTI- ASUS GTX950 STRİX OC 2 GB 128 BİT

HDD-SEAGATE 500GB 7200RPM SATA3

GÜÇ KAYNAĞI- FRİSBY 350 W
Bu arada Pubg Lite sürümünde daha güzel bir performans alırısn denemeni tavsiye ediyorum. Pubg oyun olarak seviyorsan daha yüksek fps ile oynamak zevk vericektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
Bu arada Pubg Lite sürümünde daha güzel bir performans alırısn denemeni tavsiye ediyorum. Pubg oyun olarak seviyorsan daha yüksek fps ile oynamak zevk vericektir.
pubg lite oynuyorum zaten arkadaşlarım varken ama tek kaldıgımda pubg oynamak daha zevkli geliyo eger sistemim bunun icin yeterli degilse zorlamanın anlamı yok he eger yeterliyse yaşadıgım sorunu ögrenmeye calısıyorum :D

warrior

80+
pubg lite oynuyorum zaten arkadaşlarım varken ama tek kaldıgımda pubg oynamak daha zevkli geliyo eger sistemim bunun icin yeterli degilse zorlamanın anlamı yok he eger yeterliyse yaşadıgım sorunu ögrenmeye calısıyorum :D
Hocam V-SYNC açın o yüzden kasma hissediyorsunuz güvenin bana deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet Doran
Pubg genel olarak halen sorun bir oyun zaten yıllardan beri. Hep bir optimizasyon sorunu var Abdullahın tabiri ile koşma similatörü :D. CodWarzon çıktıktan sonra direk sildim ben :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
Pubg genel olarak halen sorun bir oyun zaten yıllardan beri. Hep bir optimizasyon sorunu var Abdullahın tabiri ile koşma similatörü :D. CodWarzon çıktıktan sonra direk sildim ben :)
codearzon acarsam yangın tüpü bulundurmam lazım yanımda :D

Top Bottom