60 fps alıyorum ama donuyo neden ?

Beslemek ile tam performan almak arasın da ince bir çizgi var Benckmark sitelerinden kontrol edebilirsin.Termal macun yenilemeni de tavsiye ederim uzun süredir yapmadıysan.
teşekür ederim tavsiyen icin yenilicem ben cok anlamıyorum ama sistemimi yazıyım size bilginiz varsa söylermisiniz yeterlimidir pubg icin

ANAKART- MSİ B250M PRO-VD

İŞLEMCİ-İNTEL PENTİUM G4600

RAM-GSKILL 2133MHZ 8 GB DRR4

EKRAN KARTI- ASUS GTX950 STRİX OC 2 GB 128 BİT

HDD-SEAGATE 500GB 7200RPM SATA3

GÜÇ KAYNAĞI- FRİSBY 350 W

teşekür ederim tavsiyen icin yenilicem ben cok anlamıyorum ama sistemimi yazıyım size bilginiz varsa söylermisiniz yeterlimidir pubg icin

ANAKART- MSİ B250M PRO-VD

İŞLEMCİ-İNTEL PENTİUM G4600

RAM-GSKILL 2133MHZ 8 GB DRR4

EKRAN KARTI- ASUS GTX950 STRİX OC 2 GB 128 BİT

HDD-SEAGATE 500GB 7200RPM SATA3

GÜÇ KAYNAĞI- FRİSBY 350 W
Bu arada Pubg Lite sürümünde daha güzel bir performans alırısn denemeni tavsiye ediyorum. Pubg oyun olarak seviyorsan daha yüksek fps ile oynamak zevk vericektir.

Bu arada Pubg Lite sürümünde daha güzel bir performans alırısn denemeni tavsiye ediyorum. Pubg oyun olarak seviyorsan daha yüksek fps ile oynamak zevk vericektir.
pubg lite oynuyorum zaten arkadaşlarım varken ama tek kaldıgımda pubg oynamak daha zevkli geliyo eger sistemim bunun icin yeterli degilse zorlamanın anlamı yok he eger yeterliyse yaşadıgım sorunu ögrenmeye calısıyorum :D

pubg lite oynuyorum zaten arkadaşlarım varken ama tek kaldıgımda pubg oynamak daha zevkli geliyo eger sistemim bunun icin yeterli degilse zorlamanın anlamı yok he eger yeterliyse yaşadıgım sorunu ögrenmeye calısıyorum :D
Hocam V-SYNC açın o yüzden kasma hissediyorsunuz güvenin bana deneyin.

Pubg genel olarak halen sorun bir oyun zaten yıllardan beri. Hep bir optimizasyon sorunu var Abdullahın tabiri ile koşma similatörü :D. CodWarzon çıktıktan sonra direk sildim ben :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri