Herkese merhaba bugün nvidia denetim masası ayarlarına girdim ve montitorumun hz yerine tıkladığımda 75 hz vardı tıkladım ve 75 hz oldu monitorum 60 ile 75 arasında ne fark var ekran kartım : GTX 1050 İşlemci : Ryzen 3 1300x
Baktığın şeyler daha akıcı his verir. Youtube da videoları var bakabilirsin.Herkese merhaba bugün nvidia denetim masası ayarlarına girdim ve montitorumun hz yerine tıkladığımda 75 hz vardı tıkladım ve 75 hz oldu monitorum 60 ile 75 arasında ne fark var ekran kartım : GTX 1050 İşlemci : Ryzen 3 1300x
cevabınız için teşekkür ederim yani fps kaybı olmaz değilmi ?Daha akıcı olur. Fps değerin artmış gibi hissedersin
Hayır. Ekranının görüntüyü göstermesiyle alakalı, kayıp olmazcevabınız için teşekkür ederim yani fps kaybı olmaz değilmi ?
60Hz ekran ile o farkı göremezsin.
teşekkür ederim herkese iyi ForumlarHayır. Ekranının görüntüyü göstermesiyle alakalı, kayıp olmaz
60hz ile 75 arasında fark yok diyenler olursa şöyle diyeyim, 5 yıl 60 hz kullandım 75 e geçince öyle bir akıcı geldi ki bana samimi söylüyorum 15hz fark olabilir ama o kadar farklı geliyor ki...Herkese merhaba bugün nvidia denetim masası ayarlarına girdim ve montitorumun hz yerine tıkladığımda 75 hz vardı tıkladım ve 75 hz oldu monitorum 60 ile 75 arasında ne fark var ekran kartım : GTX 1050 İşlemci : Ryzen 3 1300x