PolatAlemdar06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 354
- Bütçe
- 400
Misafir çocuğu klavyemi kırdı yeni almam lazım %60 olursa iyi olur red switch olsun
Anne pro 2 yurt disiysa daha iyileri var tr de zor %80 bin altında bulmakMisafir çocuğu klavyemi kırdı yeni almam lazım %60 olursa iyi olur red switch olsun
Bunlar %80 olarak geçio f 1 f2 gibi tuşları olmayana 60 diolar belki arkadaş gene beğenir![]()
Redragon K552-2 Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon K552-2 Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
REDRAGON K552 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K552 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Knk buda full ama arkadaş begenebilir %60 dediği yon tuşu ve sayı yeri olmayan
Bunlar %80 olarak geçio f 1 f2 gibi tuşları olmayana 60 diolar belki arkadaş gene beğenir
Post automatically merged:
bende anlamadım ilk %60 ne diyorum saolBunlar %80 olarak geçio f 1 f2 gibi tuşları olmayana 60 diolar belki arkadaş gene beğenir
Post automatically merged:
Ha boyle![]()
Royal Kludge RK61 Mechanical Keyboard bluetooth Wired Dual Mode 60% Golden / Ice Blue Backlit Gaming Keyboard
Yalnızca US$45.23, en iyi Royal Kludge RK61 Mechanical Keyboard bluetooth Wired Dual Mode 60% Golden / Ice Blue Backlit Gaming Keyboard online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Vergiler ile 400 küsür liraya hepsiburada.com da Motospeed CK61 var.Misafir çocuğu klavyemi kırdı yeni almam lazım %60 olursa iyi olur red switch olsun
bir şey değil genelde yeri olmayan veya fortnite bı aralar bende sarmistim oynuyanlar fortu çok satiolar bu keyboard larabende anlamadım ilk %60 ne diyorum saol