Neler Yeni

Çözüldü✓ %60 Klavye Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
Bütçe
2000
İyi akşamlar. Laptopumun Delete ve D tuşu bozulduğundan ayrı klavye kullanıyorum fakat elimdeki klavyede (Philips spk8264) 2.5-3 yıl geçirdi. Yüzde 60'lık klavyeler hoşuma gidiyordu fakat uzun süredir bu PC ve çevre ekipman piyasasını takip etmiyorum. Maksimum 1.500-2000TL olacak bir %60 klavye (FPS oyunları ile aram çok yok o yüzden sessiz olan brown switch vb.. tercih ederim) istiyorum.Şimdiden tavsiye edeceğiniz klavyeler için teşekkür ederim.

wholoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Taha Karaduman

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
İyi akşamlar. Laptopumun Delete ve D tuşu bozulduğundan ayrı klavye kullanıyorum fakat elimdeki klavyede (Philips spk8264) 2.5-3 yıl geçirdi. Yüzde 60'lık klavyeler hoşuma gidiyordu fakat uzun süredir bu PC ve çevre ekipman piyasasını takip etmiyorum. Maksimum 1.500-2000TL olacak bir %60 klavye (FPS oyunları ile aram çok yok o yüzden sessiz olan brown switch vb.. tercih ederim) istiyorum.Şimdiden tavsiye edeceğiniz klavyeler için teşekkür ederim.
Bende roysl kludge rk61 red switch var beyaz renk triple özelliği var hem dongle ile hem Bluetooth ile hemde kablo ile kullanabilirsin 1600 tl ye verebilirim kargo olur kutu garanti var

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gözün kapalı bunu al brom
Mesaj otomatik birleştirildi:

sesi muazzam şıkır şıkır

sese bak
Hocam araştırırken gördüm fakat sesi baya fazla benim için.Yurtta kalıyorum geceye kadar çalıştığım oluyor.Arkadaşları rahatsız etmek istemem.Tavsiyeniz için sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
kanka aldim gayet memnunum switch secenekleride cok ben speed switch aldim sesi cok tatlı öneririm
Brown switch varmış hocam tavsiyeniz için sağol.Bunuda ekledim listeme.

sesi çok gürültülü değil muazzam klavye va

sesi çok gürültülü değil muazzam klavye valla
Görüntüsü vb. Hoşuma gitti fakat FPS oyunlar ile çok alakam yok.Membran klavye kullandığımdan sessizliğine alıştım klavyenin.

Bende roysl kludge rk61 red switch var beyaz renk triple özelliği var hem dongle ile hem Bluetooth ile hemde kablo ile kullanabilirsin 1600 tl ye verebilirim kargo olur kutu garanti var
Teklifiniz için sağolun hocam fakat red switch düşünmüyorum.

pcmasterrace

80+ Bronze
Brown switch varmış hocam tavsiyeniz için sağol.Bunuda ekledim listeme.

Görüntüsü vb. Hoşuma gitti fakat FPS oyunlar ile çok alakam yok.Membran klavye kullandığımdan sessizliğine alıştım klavyenin.
fps klavyesi değil ki bu hocam asıl fps klavyesi geeky g61

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
fps klavyesi değil ki bu hocam asıl fps klavyesi geeky g61
Valla hocam klavye piyasasına hakim değilim kusura bakmayın.Listeme ekleyeyim biraz daha öneri toplayayım.Videolarına incelemelerine vb. Bakacağım ve arasından karar vereceğim.

pcmasterrace

80+ Bronze
Valla hocam klavye piyasasına hakim değilim kusura bakmayın.Listeme ekleyeyim biraz daha öneri toplayayım.Videolarına incelemelerine vb. Bakacağım ve arasından karar vereceğim.
attığımın videosunu da attım. bu paraya mükemmel klavye. sesi çok tok normalde en toklarından hatta içinde silikon layerlar falan var bu fiyat bandında asla göremezsin normalde

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mete Şahlan
Hocam temudan en fazla ne kadarlık alışveriş yapabiliriz

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
attığımın videosunu da attım. bu paraya mükemmel klavye. sesi çok tok normalde en toklarından hatta içinde silikon layerlar falan var bu fiyat bandında asla göremezsin normalde
Temudan hiç alışveriş yapmadım.Gümrükte bir sorun çıkarmaz demi hocam?Bu son gümrük olaylarından sonra ekstra bir ücret çıkmasın.

Top Bottom