ben de aynısını düşündüm hadi diyelim onları kullandık < > ; : işaretlerini nasıl atıcaz
%60 klavyede sadece f tuşları yok. O fa fn kombosu ile oluyor. Kalan tüm tuşlar var.Arkadaşlar 60 lik klavye almayı düşünüyorum fakat i ç ö gibi harfler yok bunlar sorun olurmu diğerleri mesela F1 kullanmak istiyorsan fn basman gerektiğini biliyorum sadece yardımcı olursanız sevinirim
%60 klavye çok eksik. En az %75 klavye olması lazım. Ben şahsen tenkeyless klavyeleri seviyorum ama %75 kullanıyorum.Arkadaşlar 60 lik klavye almayı düşünüyorum fakat i ç ö gibi harfler yok bunlar sorun olurmu diğerleri mesela F1 kullanmak istiyorsan fn basman gerektiğini biliyorum sadece yardımcı olursanız sevinirim
i ç ö tuşları var ama ingilizce düzen olduğu için gözükmüyor klavyenin üstünde. f tuşlarını da fn ile kullanıyosun. herhangi bir %100 klavyede olan tüm fonksiyonlar %60 klavyede de varArkadaşlar 60 lik klavye almayı düşünüyorum fakat i ç ö gibi harfler yok bunlar sorun olurmu diğerleri mesela F1 kullanmak istiyorsan fn basman gerektiğini biliyorum sadece yardımcı olursanız sevinirim
O tuşlar olur. Klavyeyi bilgisayarda tr düzen seçince zaten tr tuşlar çalışır. Tabi sende keycapslar ing düzen olabilir ama windowstan tr seçince tr yazarsın. Tr keycaps seti al kullan benceArkadaşlar 60 lik klavye almayı düşünüyorum fakat i ç ö gibi harfler yok bunlar sorun olurmu diğerleri mesela F1 kullanmak istiyorsan fn basman gerektiğini biliyorum sadece yardımcı olursanız sevinirim
Peki tr setli keycaps klavye varmı hangisidirO tuşlar olur. Klavyeyi bilgisayarda tr düzen seçince zaten tr tuşlar çalışır. Tabi sende keycapslar ing düzen olabilir ama windowstan tr seçince tr yazarsın. Tr keycaps seti al kullan bence
Amazonda falan satılıyor. İnternete yaz bulursunPeki tr setli keycaps klavye varmı hangisidir