Neler Yeni

%60 lık klavye nasıl kullanılır

esatglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Esat
Arkadaşlar 60 lik klavye almayı düşünüyorum fakat i ç ö gibi harfler yok bunlar sorun olurmu diğerleri mesela F1 kullanmak istiyorsan fn basman gerektiğini biliyorum sadece yardımcı olursanız sevinirim

emrhnofficial

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emirhan Official
ben de aynısını düşündüm hadi diyelim onları kullandık < > ; : işaretlerini nasıl atıcaz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
ben de aynısını düşündüm hadi diyelim onları kullandık < > ; : işaretlerini nasıl atıcaz
Arkadaşlar 60 lik klavye almayı düşünüyorum fakat i ç ö gibi harfler yok bunlar sorun olurmu diğerleri mesela F1 kullanmak istiyorsan fn basman gerektiğini biliyorum sadece yardımcı olursanız sevinirim
%60 klavyede sadece f tuşları yok. O fa fn kombosu ile oluyor. Kalan tüm tuşlar var.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
%60 klavye çok eksik. En az %75 klavye olması lazım. Ben şahsen tenkeyless klavyeleri seviyorum ama %75 kullanıyorum.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
i ç ö tuşları var ama ingilizce düzen olduğu için gözükmüyor klavyenin üstünde. f tuşlarını da fn ile kullanıyosun. herhangi bir %100 klavyede olan tüm fonksiyonlar %60 klavyede de var

YazılımKafa

80+ Silver
O tuşlar olur. Klavyeyi bilgisayarda tr düzen seçince zaten tr tuşlar çalışır. Tabi sende keycapslar ing düzen olabilir ama windowstan tr seçince tr yazarsın. Tr keycaps seti al kullan bence

esatglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Esat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tuşlar olur. Klavyeyi bilgisayarda tr düzen seçince zaten tr tuşlar çalışır. Tabi sende keycapslar ing düzen olabilir ama windowstan tr seçince tr yazarsın. Tr keycaps seti al kullan bence
Peki tr setli keycaps klavye varmı hangisidir

YazılımKafa

80+ Silver
Top Bottom