SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam onlar biraz daha pahalıHocam klavyenin switchleri değiştirilebiliyormu ?
Hayır hocam onlar biraz daha pahalıHocam klavyenin switchleri değiştirilebiliyormu ?
Çıkmıyor kanks
Size ürünü amazon lojistik gönderiyor. Amazon tarafından gönderilen ürünlerde zaten satın alımda ödüyorsunuzAlıntıyı görüntüle
Satıcı Amazon değil ama çıkmaz yine de değil mi?
amazonun gönderdiği ürünlerde çıkmaz kardeşim. amazon lojistik gönderir diyor.Alıntıyı görüntüle
Satıcı Amazon değil ama çıkmaz yine de değil mi?
Aynısı derken aynı satıcı mı ?aynısını aldım guzel klavye ama 2 aydan sonra tutukluk yaptı
eve zıyoloung hatta forumda filan satmaya kalktımAynısı derken aynı satıcı mı ?
Üzdü kral bir deneyelim bakalımeve zıyoloung hatta forumda filan satmaya kalktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanı 2 ay max gidecegı sevıye
Gerçekten çok tatlı hocam ya. Bu klavyelere alışınca diğerlerini kullanamıyorsunuz. Yer bile kaplamıyor fareye daha çok alan kalıyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKlavye geldi bugün, gayet güzel duruyor hoşuma gitti baya .16 tane falan farklı renk modu var bu arada
Sen git razer klavye al minnak bişi yanında gayyış gibi dursunŞimdi eve geldim daha kapsamlı deneme fırsatım oldu da yazılımı falan da baya iyi her tuşa tek tek renk bile atayabiliyorsunuz , yazılımı da baya geniş kapsamlı yani makrolar vs. baya güzel klavye yani hoşuma gittiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aradaki farka bakSen git razer klavye al minnak bişi yanında gayyış gibi dursun