Neler Yeni

🔥İndirim %60 Mekanik Oyun Klavyesi 377 TL

SadeceSeyf

80+ Gold
https://www.amazon.com.tr/İngiltere-Klavyesi-Aydınlatmalı-Gölgelenme-Kahverengi/dp/B096SGSK5W?ref_=ast_sto_dp

Buda var indirimde fiyatı 400 TL'nin altına düşüyor birkaç defa denk gelmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Red sesinde blue hissiyatında denebilir
Bu pek güzel durmuyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalite olarak: https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9JG89VL/ref=cm_sw_r_apan_i_AV64YZXMW4ED70BZ4G5N?psc=1
Daha güzel ama ben o fiyatı vermeyi düşünmedim 🥲

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Zubizu koduyla alacağım bende hayırlısı bakalım :D

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

shame0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Merdan Demir
Steam
https://steamcommunity.com/id/shame123
Discord
werdan#1089
Switch markası yok. Malzeme kalitesi iyi değil. İdarelik aliyim beni 2 ay götürsün yeter diyosanız alınır. Ama uzun vadeli kullanacaksanız 377TL'nizi çöpe atmış olursunuz.

SadeceSeyf

80+ Gold
Switch markası yok. Malzeme kalitesi iyi değil. İdarelik aliyim beni 2 ay götürsün yeter diyosanız alınır. Ama uzun vadeli kullanacaksanız 377TL'nizi çöpe atmış olursunuz.
Valla hocam yorumlara bakılacak olursa bu fiyata en iyisi. Ve siwtchleride çok iyi yazmışlar. Denemeye değer benim şahsi fikrim

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Sipariş edicem fakat ek bir ücret ödemekten korkuyorum açıkçası. Geçenlerde Amazon yurtdışından 8TL’ye bir şey almıştım ve geldiğinde ek ücret çıkmıştı PTT’ye ödemem gereken.

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
emre
Sipariş edicem fakat ek bir ücret ödemekten korkuyorum açıkçası. Geçenlerde Amazon yurtdışından 8TL’ye bir şey almıştım ve geldiğinde ek ücret çıkmıştı PTT’ye ödemem gereken.
gönderici amazon olduğu zaman ek ücret ödemezsiniz.

SadeceSeyf

80+ Gold
Çıkmıyor kanks

SadeceSeyf

80+ Gold
İncelemesini yaptın mı forumda varsa linki ekler misin yoruma.

Geçen klavyeyi indirimde diye paylaşan arkadaşlar vardı. Şuan red swich olan ve Brown modeller indirime girmiş. Bu klavyelerin konusu açılmaya başlanınca insanlar sapıttı. Alınmayacağı bile indirimli diye konu açılıp klavye aldirilmaya çalışıldı. Acele etmeyin brolarim. Şuan red olan alinabilir

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Emre

Geçen klavyeyi indirimde diye paylaşan arkadaşlar vardı. Şuan red swich olan ve Brown modeller indirime girmiş. Bu klavyelerin konusu açılmaya başlanınca insanlar sapıttı. Alınmayacağı bile indirimli diye konu açılıp klavye aldirilmaya çalışıldı. Acele etmeyin brolarim. Şuan red olan alinabilir
Hocam klavyenin switchleri değiştirilebiliyormu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,153
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom