beyzabüyüküstün
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Beyza Büyük Üstün
- Bütçe
- 1000
Merhabalar 3 gündür klavye arıyorum. Ama beğendiğim klavyelerin hep bir sıkıntısı çıkıyor. Örneğin hyperx alloy elitte 2 alayım dedim hiç bir yerde satılmıyor fiyatı 1100 lira gibi bir şey sanırsam. Klavyeyi gerçekten çok beğenmiştim fakat hiç bir yerde satılmıyor. Başka bunun gibi bir sürü sorunla karşılaştım kronik sorunlu klavyeler(yorumlarda veya uzun kullanımlarında sıkıntı çıkartıyorlarmış), malzeme kalitesi düşük olan klavyeler vs vs..
Bende 600 700 1000 lira gibi bir parayı verince güzel, donanımlı, zevklerime hitap eden bir klavye almak isterim şahsen. Bana bu aralıkta önerebileceğiniz bir klavye var mıdır acaba.
Ayrıca gerçekten güzel bir klavyeyse 1000 lirayı biraz aşabilirim ama biraz yani abartmazsanız sevinirim.
bulunmasını istediğim özellikleri de sıralayım şuraya:
-Red switch yada ses çıkarmayan rahat bir switch tercihimdir
-Uzun kullanımda bir sıkıntı çıkartmazsa güzel olur veya kronik sorun gibi saçma sapan sorunlar
-Rgb bulunsun isterim (yani hoş bence)
-Ses tekerleği ve multimedya tuşları
-Bilek desteği çok da önemli değil ama olsa fena olmaz belki canım kullanmak ister
-Bir de programı olması çok güzel olur zaten çoğu klavyenin var ama yine de yazayım dedim
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Bende 600 700 1000 lira gibi bir parayı verince güzel, donanımlı, zevklerime hitap eden bir klavye almak isterim şahsen. Bana bu aralıkta önerebileceğiniz bir klavye var mıdır acaba.
Ayrıca gerçekten güzel bir klavyeyse 1000 lirayı biraz aşabilirim ama biraz yani abartmazsanız sevinirim.
bulunmasını istediğim özellikleri de sıralayım şuraya:
-Red switch yada ses çıkarmayan rahat bir switch tercihimdir
-Uzun kullanımda bir sıkıntı çıkartmazsa güzel olur veya kronik sorun gibi saçma sapan sorunlar
-Rgb bulunsun isterim (yani hoş bence)
-Ses tekerleği ve multimedya tuşları
-Bilek desteği çok da önemli değil ama olsa fena olmaz belki canım kullanmak ister
-Bir de programı olması çok güzel olur zaten çoğu klavyenin var ama yine de yazayım dedim
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.