Neler Yeni

Öneri 600 - 650 V PSU Önerisi

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
Bütçe
450
Yakın zamanda yeni PSU almayı düşünüyorumda 600 - 650 V PSU arıyorum birkaç tane buldum hangisini önerirsiniz yada sizin önerdiğiniz varmı

Ben Cougar düşünüyorum

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Zalman ya da fsp olanı tercih et.
Sistemin nedir?
Belki kaliteli bir 500-550w psu da yeterli olur

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
XPG Pylon 650w 80+ Bronze öneriyorum. Adeksstore üzerinden en uyguna alabilirsin, 560₺ civarıydı en son.

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
Yanlış Bilgilendirme
Bütcem 450TL o kadarı fazla gelir
Kesinlikle anlıyorum ama PSU konusu bütçe kısılacak bir konu değil bence eğer elinizden geliyorsa ve gücünüz varsa bir tık daha yükseltip kaliteli bir psu almanız. Gerçi yukarda da kaliteli psular söylemişsiniz. Zalman ve FSP üzmez ama Cougar Frisby’e satıldı diye biliyorum yani Cougar önceden kaliteliyken artık PSUlarını Frisby üretiyor ve bu da dandiktir gibime geliyor.

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
Kesinlikle anlıyorum ama PSU konusu bütçe kısılacak bir konu değil bence eğer elinizden geliyorsa ve gücünüz varsa bir tık daha yükseltip kaliteli bir psu almanız. Gerçi yukarda da kaliteli psular söylemişsiniz. Zalman ve FSP üzmez ama Cougar Frisby’e satıldı diye biliyorum yani Cougar önceden kaliteliyken artık PSUlarını Frisby üretiyor ve bu da dandiktir gibime geliyor.
Öylemi ? Bilmiyordum şuan tereddütlendim

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
Öylemi ? Bilmiyordum şuan tereddütlendim
Evet, geçenlerde incehesap indirimlerinden cougar kasa + psu alıcaktım ve araştırdım baya bir. Çoğu yerde Frisby’e satıldığını duydum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum sadece söylenti ama dikkat etmek gerekir cünkü Frisby gerçekten kötü bir marka. FSP üzmez sizi ama kronik sıkıntılı PSU’ları da unutmayın. Eski ucuz modeller bu her marka için geçerli çoğu zaman kronik sıkıntılı oluyor. Alacağınız marka modeli internetten araştırıp kronik sıkıntısı var mı yok mu diye forumlarda gezinin biraz.

Top Bottom