Öneri 600-700 TL M.2 SSD Önerisi

VDGood

80+
Reaksiyon skoru
118
Bütçe
650
En iyi f/p ürününü atarsanız sevinirim hem hızlı hem de güvenilir olması daha iyi ayrıca indirimde olduğunu gördüğünüz ssd leri de atarsanız güzel olur. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün Yazdım Ama Hiç Kimse Yardımcı Olmadı Bütün Forum Şu Amd Ekran Kartı Almayın Diye Konu Açan Arkadaştaydı :/

1100TL bütçen olsa mis gibi Crucial P3 Plus 1TB vardı ama bütçenizi o kadar çıkartamayacağınızı varsayarak şunları önerebilirim;

Bu M2 SSDlerin kronik sorunları var mı, varsa ne tam olarak bilmiyorum ama ufak bi forum araştırması yaparsanız hemen öğrenebilirsiniz. Alabileceğiniz seçenekler genel olarak bunlar sizin bütçenize göre.​
Teşekkür Ederim İlginiz İçin Maalesef 1100tl ye çıkamam ama bu attıklarınıza bakarım sağolun :)

Üstteki arkadaşın attıkları F/P olarak iyi ama DRAM'li model arıyorsanız AS2280P4 veyahut Kioxia 500GB M2 bakabilirsiniz.

Üstteki arkadaşın attıkları F/P olarak iyi ama DRAM'li model arıyorsanız AS2280P4 veyahut Kioxia 500GB M2 bakabilirsiniz.
Evet Kioxia çok duydum ama onda kronik sorun var diyorlardı bazılarıda bu fiyata en iyi f/p diyordu

Üstteki arkadaşın attıkları F/P olarak iyi ama DRAM'li model arıyorsanız AS2280P4 veyahut Kioxia 500GB M2 bakabilirsiniz
Öncelikle iyi akşamlar ben önerdiğiniz Kioxia yı aldım daha kutusunu bile açmadım fakat nedense çoğu yerde ısınma sorunu okuma-yazma ve sağlık değerlerinin çok hızlı düştüğünü söylüyorlar aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,284
Üyeler
187,311
Son üye
zampilasso
Geri