Neler Yeni

600 700 TLlik oyuncu kulaklığına ihtiyacım var

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Bütçe
700
Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat aralığında yada daha altı güzel mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Uğurcan Karatepe

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
hocam çok dandik duruyor
Bu ürünle ilgili pek olumlu yorum göremedim. Almanı önermem. Ben aktif olarak valorant oynuyorum. Radyant eloda. Ve şuan rapmage drop plus kullanıyorum. 1 yıldır. Gayet rahat. Mikrofonu çok iyi. Öneririm. Rampage everst tarzı ürünler kullanan biri değilim ama bu ürünü iyi ki almışım diyorum. Bozulsa tekrar bundan alırım.

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
logitech G G332 onun yerine bunu alsam bu daha kaliteli gözüküyor bir fark var mıdır aralarında

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
gamepowerın ürünleri nasıldır.
Hocam gamepowera sakın bulaşmayın mousesi var aşırı kötü zaten eskiden kulaklığınıda kullanmıştım dip ses sorunu vardı attığım ürüne baktınızmı çok kaliteli ürün

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Bu ürünle ilgili pek olumlu yorum göremedim. Almanı önermem. Ben aktif olarak valorant oynuyorum. Radyant eloda. Ve şuan rapmage drop plus kullanıyorum. 1 yıldır. Gayet rahat. Mikrofonu çok iyi. Öneririm. Rampage everst tarzı ürünler kullanan biri değilim ama bu ürünü iyi ki almışım diyorum. Bozulsa tekrar bundan alırım.
hocam rampage ürünlerinde çok kafayı sıkıyor ve kalitesiz oluyorlarmış doğru mudur aldığın ürünün şuana kadar ne sıkıntısı gördün ve padler soyulmaya başladı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gamepowera sakın bulaşmayın mousesi var aşırı kötü zaten eskiden kulaklığınıda kullanmıştım dip ses sorunu vardı attığım ürüne baktınızmı çok kaliteli ürün
baktım hocam şuan aralarına ekledim en son tekrar bakıp karar verip alıcam bir şey

Top Bottom