Bloody G570Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat aralığında yada daha altı güzel mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum.
hocam çok dandik duruyorLogitech G335 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G335 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G335 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürünle ilgili pek olumlu yorum göremedim. Almanı önermem. Ben aktif olarak valorant oynuyorum. Radyant eloda. Ve şuan rapmage drop plus kullanıyorum. 1 yıldır. Gayet rahat. Mikrofonu çok iyi. Öneririm. Rampage everst tarzı ürünler kullanan biri değilim ama bu ürünü iyi ki almışım diyorum. Bozulsa tekrar bundan alırım.hocam çok dandik duruyor
logitech G G332 onun yerine bunu alsam bu daha kaliteli gözüküyor bir fark var mıdır aralarındaLogitech G335 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G335 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G335 Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam gamepowera sakın bulaşmayın mousesi var aşırı kötü zaten eskiden kulaklığınıda kullanmıştım dip ses sorunu vardı attığım ürüne baktınızmı çok kaliteli ürüngamepowerın ürünleri nasıldır.
hocam rampage ürünlerinde çok kafayı sıkıyor ve kalitesiz oluyorlarmış doğru mudur aldığın ürünün şuana kadar ne sıkıntısı gördün ve padler soyulmaya başladı mıBu ürünle ilgili pek olumlu yorum göremedim. Almanı önermem. Ben aktif olarak valorant oynuyorum. Radyant eloda. Ve şuan rapmage drop plus kullanıyorum. 1 yıldır. Gayet rahat. Mikrofonu çok iyi. Öneririm. Rampage everst tarzı ürünler kullanan biri değilim ama bu ürünü iyi ki almışım diyorum. Bozulsa tekrar bundan alırım.
baktım hocam şuan aralarına ekledim en son tekrar bakıp karar verip alıcam bir şeyHocam gamepowera sakın bulaşmayın mousesi var aşırı kötü zaten eskiden kulaklığınıda kullanmıştım dip ses sorunu vardı attığım ürüne baktınızmı çok kaliteli ürün