Neler Yeni

600-700k otomatik araba önerisi

Foris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Foris
Arkadaşlar merhaba 600-700k arası otomatik araba arıyorum. Bulduğum arabalara ya bunu sanayiye çok götürürsün ya parçası çok pahalı diyorlar asla karar veremiyorum. Motordan ve sanayiden anlamam. Arabaları sormaya başladığımda kadın olarak direkt kandırmaya yönelik hareket ettiklerini düşünüyorum. Elimden geldiğince araştırıp bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.
-Scoda oktavia 2011 1.4 tsi elegance benzin otomatik
-VW jetta 1.6 tdi dizel otomatik
-Toyota corolla 1.6 ama modeline karar veremedim
-Peugeot 1.6 e-hdi
Daha bir sürü araba var arkadaşlar lütfen araba sahipleri yardımcı olabilir

KYSAKU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Bence en iyi seçenek jetta olur. 600-700 bandında çok temiz kazasız kilometresi de düşük 2011 model ve altı jettalari oldukça rahat bulabilirsin. Satmak istediginde de satarsin piyasasi akıp giden bi araba. Hem aile arabasi hem de 1.4 modelleriyle hız yapabilcegin bi araba. Dikkat etmen gereken şey jettalarin otomatiklerinde DSG şanzıman kullanılır. Kullanımı performansi oldukça rahattir ama bakımları duzenli yapılmadıysa başınıza bela açabilir. Almadan önce mutlaka bakımlarının en son ne zaman yapıldığını sorun. Almaya karar verirseniz de ne olur ne olmaz kesinlikle expere sokun.

Foris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Foris
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arabayı alabilirsem bakımlarını düzenli olarak yaptırırım diye düşünüyorum :) teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,277
Üyeler
168,274
Son üye
ramazansal
Top Bottom