Neler Yeni

600-700tl kulaklık önerisi

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Ayak sesleri tiz seslerdir. Biraz tiz ağırlıklı bir EQ deneyin. Bir de anakartınız nedir?
laptop almıştım eskiden sadece ekran kartı ve işlemcisine bakmıştım ana karta bakmamıştım nerden bakılıyor ana karta bi de equalizer ayarlarını razer ın uygulamasında oto olarak yapıyorum orda game movie music falan var ordan oyuna girince game ye alıyorum ve bir de herhangi bir ses gelince cızırdama değilde bi uğultu rüzgar sesi gibi vıssssssssssssssss diye bi ses geliyo o da çok rahatsız edici
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayak sesleri tiz seslerdir. Biraz tiz ağırlıklı bir EQ deneyin. Bir de anakartınız nedir?
bi de anakarta nerden bakacağım?

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
laptop almıştım eskiden sadece ekran kartı ve işlemcisine bakmıştım ana karta bakmamıştım nerden bakılıyor ana karta bi de equalizer ayarlarını razer ın uygulamasında oto olarak yapıyorum orda game movie music falan var ordan oyuna girince game ye alıyorum ve bir de herhangi bir ses gelince cızırdama değilde bi uğultu rüzgar sesi gibi vıssssssssssssssss diye bi ses geliyo o da çok rahatsız edici
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de anakarta nerden bakacağım?
Laptopsa ses kartı iyi değildir Cloud Alpha diyecektim ama yetersiz olacaktır. Corsair alabilirsiniz değisecekseniz

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Laptopsa ses kartı iyi değildir Cloud Alpha diyecektim ama yetersiz olacaktır. Corsair alabilirsiniz değisecekseniz
seneye masaüstü alacağım da ozaman kulaklığı satmayp seneye masaüstü alınca güzel bir ses kartı alırsam bu sorunlar düzelir mi? çünkü eski kulakluğımda da uğultu gibi bir ses vardı

T.P.G.

80+ Titanium
seneye masaüstü alacağım da ozaman kulaklığı satmayp seneye masaüstü alınca güzel bir ses kartı alırsam bu sorunlar düzelir mi? çünkü eski kulakluğımda da uğultu gibi bir ses vardı
Yok şu an sendeki kulaklıkta zaten ses kartı var ben Cloud Alpha için sormuştum

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Bence satıp Cloud Alpha alın. Laptopta biraz kötü olur ama masaüstüne geçince anakartınız yeterse çok iyi olur.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Son düzenleme:

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
önce bir driverı kaldırıp yeniden kur
sonra olmazssa garantiye gönder bu fiyata daha iyi kulaklık yok çünkü
sırf bu yüzden razerdan soğudum razer mouse falan da alcaktım soğudum razerdan kulaklığı gaming gecesinden 400 tl ye almıştım

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Top Bottom