1 hafta önce aldım harika kulaklıkCorsair Void Elite Surround 7.1 Oyuncu Kulaklığı (CA-9011205-EU)
Corsair Void Elite Surround 7.1 Oyuncu Kulaklığı Gelişmiş 20Hz – 30000Hz frekans aralığına sahip özel ayarlanmış yüksek yoğunluklu neodymium hoparlörler ve 7.1 surround ses desteğiyle en sessiz ayak…www.gaming.gen.tr
bu nasıl?
evet burdan aldım hem jak girişi var hem de usb şeklinde kullanabiliyosun yanında dönüştürücüsüyle geliyorburdan mı aldın mikrofon testini ve inceleme yaparsan izlerim usb versiyondimi?
Krqken te aywrlari yapilmadikça çok iyi bir kulaklık değil 20 dakika önce satın aldarkadaşlar şuan razer kraken te kullanıyorum ve pek memnun kaldığım söylenemez o yüzden 600-700 TL civarında satıp yeni kulaklık almayı düşünüyorum bildiğiniz kulaklık varsa önerir misiniz?
Youtubede çok videosunu bulamadım ayarla ilgili ondan yapamadım sen biliyorsan söyler misin belki ayarlarını yapamadığım için kötü geliyordurKrqken te aywrlari yapilmadikça çok iyi bir kulaklık değil 20 dakika önce satın ald
@snowfoxstache baksın bir. hele bir dur yapamazsanız MH650 falan öneririmYoutubede çok videosunu bulamadım ayarla ilgili ondan yapamadım sen biliyorsan söyler misin belki ayarlarını yapamadığım için kötü geliyordur
zaten kulaklığı aldığım günden beri doğru düzgün kullanamadım@snowfoxstache baksın bir. hele bir dur yapamazsanız MH650 falan öneririm
Aslında Cloud ll den daha iyi bir kulaklık, EQ ayarıysa sana olayı anlatayım yaparsın.zaten kulaklığı aldığım günden beri doğru düzgün kullanamadım
bazen yazılım da sıkıntı çıkarıyo algılamıyo falan baktım bu tüm kraken te lerde oluyomuş zaten memnun kalmama şikayetim de thx spatial i açınca sesler cızırtılı ve boğuk geliyor kapalı bile olsa mesela oyunda silah sesleri çok yüksek ayak sesleri falan az silah sesi yüksek diye kısıyorum bu sefer de ayak seslerini doğru düzgün duyamıyorumAslında Cloud ll den daha iyi bir kulaklık, EQ ayarıysa sana olayı anlatayım yaparsın.
Hz olayında sayılar arttıkça tiz ses artar. Azaldıkça bass ses artar. Ordan oynayarak bulabilirsin bir ayar
Ayak sesleri tiz seslerdir. Biraz tiz ağırlıklı bir EQ deneyin. Bir de anakartınız nedir?bazen yazılım da sıkıntı çıkarıyo algılamıyo falan baktım bu tüm kraken te lerde oluyomuş zaten memnun kalmama şikayetim de thx spatial i açınca sesler cızırtılı ve boğuk geliyor kapalı bile olsa mesela oyunda silah sesleri çok yüksek ayak sesleri falan az silah sesi yüksek diye kısıyorum bu sefer de ayak seslerini doğru düzgün duyamıyorum