Neler Yeni

600-700tl kulaklık önerisi

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
arkadaşlar şuan razer kraken te kullanıyorum ve pek memnun kaldığım söylenemez o yüzden 600-700 tl civarında satıp yeni kulaklık almayı düşünüyorum bildiğiniz kulaklık varsa önerir misiniz?

quern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Adem Anar

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

quern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Adem Anar
burdan mı aldın mikrofon testini ve inceleme yaparsan izlerim usb versiyondimi?

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
burdan mı aldın mikrofon testini ve inceleme yaparsan izlerim usb versiyondimi?
evet burdan aldım hem jak girişi var hem de usb şeklinde kullanabiliyosun yanında dönüştürücüsüyle geliyor

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
arkadaşlar şuan razer kraken te kullanıyorum ve pek memnun kaldığım söylenemez o yüzden 600-700 TL civarında satıp yeni kulaklık almayı düşünüyorum bildiğiniz kulaklık varsa önerir misiniz?
Krqken te aywrlari yapilmadikça çok iyi bir kulaklık değil 20 dakika önce satın ald

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Krqken te aywrlari yapilmadikça çok iyi bir kulaklık değil 20 dakika önce satın ald
Youtubede çok videosunu bulamadım ayarla ilgili ondan yapamadım sen biliyorsan söyler misin belki ayarlarını yapamadığım için kötü geliyordur

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin

T.P.G.

80+ Titanium
zaten kulaklığı aldığım günden beri doğru düzgün kullanamadım
Aslında Cloud ll den daha iyi bir kulaklık, EQ ayarıysa sana olayı anlatayım yaparsın.
Hz olayında sayılar arttıkça tiz ses artar. Azaldıkça bass ses artar. Ordan oynayarak bulabilirsin bir ayar

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Aslında Cloud ll den daha iyi bir kulaklık, EQ ayarıysa sana olayı anlatayım yaparsın.
Hz olayında sayılar arttıkça tiz ses artar. Azaldıkça bass ses artar. Ordan oynayarak bulabilirsin bir ayar
bazen yazılım da sıkıntı çıkarıyo algılamıyo falan baktım bu tüm kraken te lerde oluyomuş zaten memnun kalmama şikayetim de thx spatial i açınca sesler cızırtılı ve boğuk geliyor kapalı bile olsa mesela oyunda silah sesleri çok yüksek ayak sesleri falan az silah sesi yüksek diye kısıyorum bu sefer de ayak seslerini doğru düzgün duyamıyorum

T.P.G.

80+ Titanium
bazen yazılım da sıkıntı çıkarıyo algılamıyo falan baktım bu tüm kraken te lerde oluyomuş zaten memnun kalmama şikayetim de thx spatial i açınca sesler cızırtılı ve boğuk geliyor kapalı bile olsa mesela oyunda silah sesleri çok yüksek ayak sesleri falan az silah sesi yüksek diye kısıyorum bu sefer de ayak seslerini doğru düzgün duyamıyorum
Ayak sesleri tiz seslerdir. Biraz tiz ağırlıklı bir EQ deneyin. Bir de anakartınız nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,964
Üyeler
167,751
Son üye
canthegreatt
Top Bottom