Squex
80+ Silver
Boşta kafanda iken ediyor. Artık adı dip ses mi bilmiyorum her türlü bir kısık ses geliyor.O dip ses değil batarya sesi ve oyunda rahatsız etmiyor
Boşta kafanda iken ediyor. Artık adı dip ses mi bilmiyorum her türlü bir kısık ses geliyor.O dip ses değil batarya sesi ve oyunda rahatsız etmiyor
Evet kablosuz açıldığında gelmeye başlıyor ama oyun oynarken hissetmiyorsunBoşta kafanda iken ediyor. Artık adı dip ses mi bilmiyorum her türlü bir kısık ses geliyor.
ne var başka önerebileceğin ?Evet kablosuz açıldığında gelmeye başlıyor ama oyun oynarken hissetmiyorsun
Arkada bir şey çalmadığı sürece kafanda kulaklığı tutmak istemiyorsun rahatsız ediyor. Oyunda etmese bile yine de büyük bir eksi yön.Evet kablosuz açıldığında gelmeye başlıyor ama oyun oynarken hissetmiyorsun
sen ne yaptın ya bu fiyat ne xdhttps://www.sinerji.gen.tr/asus-tuf-gaming-h3-kablosuz-71-surround-gaming-kulaklik-p-38920 bu güzel gibi bütçe yükselirse
Başka seçenek yok kablosuzne var başka önerebileceğin ?
Ama kral bence biraz daha para biriktir rampage alacağına bunu al çünkü rampage riskli firmasen ne yaptın ya bu fiyat ne xd
drop plus alsam ? kablolu ne önerirsin ?Ama kral bence biraz daha para biriktir rampage alacağına bunu al çünkü rampage riskli firma
Daha çok oyun ağrılıklımı müzik mı?drop plus alsam ? kablolu ne önerirsin ?
Void elitedrop plus alsam ? kablolu ne önerirsin ?
Void elite bende alacaktımda dip ses sorunu var diyorlarVoid elite
Hs60 pro