Neler Yeni

600 Dolarlık RTX 3070'i 2000 Dolara satan incehesap.com

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ciddi algılama problemlerin var, stok yok diye 1000 dolar kar etmesi mi gerekiyor? Ben adamlara neden ekran kartı satışı yapmıyorlar diye sormuyorum, farkında mısın?
Anlamıyor musun?
STOK YOK.
ETHERUM aldı başını gidiyor.
Algılama problemi olan sensin. Gündemi takip etmeden gelip yorum yapma!

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Arkadaşlar stok olmadığının farkındayım.
Bu kart bunlara 1500-1800 dolara mal olmuyor bunu demeye çalışıyorum.
Direkt fahiş fiyat işte, stok az dahi olsa bu kadar kar koymaya hakkınız yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de millete stok yok diyip yediriyorlar bizimkiler de yiyor.
Fahiş fiyata ve 1500 dolarlık maliyete ben de karşı çıkmıyorum.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Zaman kaybısın. Blokluyorum seni.
Dostum stoktan kastı mal az olunca fiyatın değerlenmesi. Arz talep meselesi. Bir mal nadir olursa fiyat artar yurt dışında stok var mı bilmiyoruz. Adamlar nadir bulunan kartı pahalıya satıyolar ayrıca firmaları geçtim insanlar 2.el kartları fahiş fiyatlara satıyor ve herkes özgür almak zorunda değilsin. Kazı yapanlar almasa fiyat düşer

LMSWeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih Demir
Arkadaşlar taşıma maliyetini üreticinin talebe yetişemediği için artan maliyetini ve nicelerini hesaba katın. Ekran kartında kullanılan belleği üreten samsung ve diğer firmanın asıl odak noktasının telefon yada başka şey olduğunu hesaba katın.
Sonra kendinize sorun ben bunu 500 dolara 10.000 kişiye satıp 5.000.000 dolar kazanıyorum. Şimdi beklektir çip tir arayışına girip zorla talebi karşılayıp 500 dolardan 20.000 kişiye satayım 10.000.000 dolar kazanayım( ki bunlar net gelir değil) mı dersin yoksa 10.000 taneyi 1.000 dolardan satıp 10.000.000 dolar kazanayım mı dersiniz?
Bu rakamlar farazi ve sadece üreticinin satış için aracı olacak kaynaklara verdigi fiyat olarak düşünün.
Acımasız değil gerçekler potansiyel satış tan zarar etmek demek yine zarar. Şimdi aracının kâr olayına gelelim. Vergileri o ödeyecek taşıma maliyeti onda satış pazarlama masrafları. Neyse konu o kadar uzun ve karışık ki araştırın öğrenin ben de ne nedir bilemez konumdayım.

Yurt dışında örnek vereceksek alakali verelim. Şimdi farzedelim a restoranında adana dürüm 18 tl ve kitlelere satış yapan bir yer. B restoranı daha üst kademenin takıldığı bir restoran ee burası 80tl ye satıyor. Odak noktası potansiyel ve niceleri....
Son olarak arabalardan tutun aklınıza geleceklerin dünyada sayılı olduğunu düşün 100 ferrari satip kazanacağın parayı 1.000 tane satıp kazanmak istemezsin.
En önemli nokta madenciler + onlardan fazla normal kullanıcının ekran kartı alma peşinde koştuğunu da unutmayalım.
Satıcı da maksimum kazanç istiyor... bu konudaki urun ve satıcıdan bahsetmiyorum ve fiyatları haklı çıkarmaz ama durum bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,081
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom