merhaba akıllı saat almak istiyorum sadece airpodsumu saate bağlayıp sd kartla veya kendi hafızasında ki müzikleri dinlemek istiyorum rakam çok ücra olmadığı halde sim kartı girişi vs olursa da daha iyi olur
500/600tl ye kadar çıkabilirimTam bütçe?
Verge al, o çöplere bakma![]()
Amazfit Verge Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Amazfit Verge Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Amazfit Verge Akıllı Saat özelliklerini incele, 2.345,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
telefon görüşmesi yapıp yapabilmek o kadar öenmli değil benim için ben telefonum yanımda değil iken kulaklığımı bağlayıp müzik dinlemek için böyle bir saat istiyorum bunda olabiliyor mu acabaVerge al, o çöplere bakma. Telefon görüşmesi yapabiliyorsun.![]()
En ucuz Amazfit Verge Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Amazfit Verge Akıllı Saat özelliklerini incele, 2.345,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunun lite da varmış sanırım farkları nelerVerge al, o çöplere bakma. Telefon görüşmesi yapabiliyorsun.![]()
Lite olanında donanım kısılması var, daha yavaş olur ve telefonla görüşemiyorsunuz.Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun lite da varmış sanırım farkları neler