Drop plus ve Viper mini alırdım ben.Peki sizin öneriniz nedir acaba ? ve mouse için G102 veya G203 düşünüyorum iyi midir ?
Viper'ın sağ tuşunda sorun vardı sanırım yoksa hangisi ucuzsa onu alırım, ve söylediğim gibi Rampage'e çok sıcak bakmıyorum. Aslında iyidir, güzeldir koca forum yalan söylemez sonuçta ama bilmiyorum ya.Viper mini daha iyi bir mouse.
6 Aydır kullanıyorum HS35'i. Bu süre zarfında oldukça memnun etti beni bir sorun yaşamadım da. Satıp Drop Plus'a geçmeyi düşünüyorum.Viper'ın sağ tuşunda sorun vardı sanırım yoksa hangisi ucuzsa onu alırım, ve söylediğim gibi Rampage'e çok sıcak bakmıyorum. Aslında iyidir, güzeldir koca forum yalan söylemez sonuçta ama bilmiyorum ya.
Rampage Drop Plus bence ses kalitesi ve mikrofon olarak üst düzey ama tasarımını beğenmiyorum, tasarımı biraz daha güzel olsa alırdım. Sen beğendiysen Drop Plus al bence.@Asag Merak ettiğim bir şey yok saolun, kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz ?
@ttunahangenc Kulaklığı beğendim de, mouse olarak Logitech G G203 Lightsync tercih edicem sanırım. Kulaklık için bu yorum doğru değildir umarım (!)
Alıntıyı görüntüle
Mouse olarak Logitech G G102/203 mü Razer Viper Mini mi bilemedim. Logitech ise 550 Razer ise 350 TL kalıyor. Bütçe 50-100 TL oynayabilir.
Hs 60,hs 50 nin ses kartlısı hs 50 pro almak daha mantıklı.
Bunun incelemelerine bir bak hoşuna gittiyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen HS60 Pro 600 lira olmuştu, belki tekrar olur indirimleri takip et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de Gaming Gecelerini takip et. Her Cuma saat : 22.00
HS60 Pro?Hs 60,hs 50 nin ses kartlısı hs 50 pro almak daha mantıklı.