Neler Yeni

600 TL Bütçem var, Kulaklık Önerir misiniz ? ( mouse'a karar verdim. )

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Ben de kullanıyorum hs 35 i kalitesiz kulaklık.
Almamanı öneririm kafanda ağrı yapıyor ve mikrofonu kalitesiz ayrıca kulaklığı kafamdan çıkarırken kırdım malzeme olarak da çok kaliteli değil anlayacağın.
Dostum kafanda ağrı yapması ve kırılması birazda senin kullanımına ve kafa yapına bağlı sanki. Ben de kullandım ne bir ağrı ne de bir kırılma yaşadım. Mikrofona da Pop filter taktım ve orta düzeyli bir mikrofon. Bu kadar aşağılanacak bir ürün değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kulaklık çok kaba duruyor sanki.
Ses ve mikrofon kalitesi çok iyiydi. Dediğin gibi biraz kaba ama tasarımı hoşuna giderse gayet hoş kulaklık.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
İkisi beraber 700 TL ( biraz para kalırsa mousepad de alacağım ama çok da önemli değil )

Şimdiden teşekkürler.
Edit : Rampage çok sevmiyorum önermesseniz sevinirim, nedense bir soğuk bakıyorum Rampage'e.
bence mouseye max 200 tl ver çünkü bir mouseye fazla vermek saçma bence ama kulaklık konusunda düzgün bir kulaklık al 200 tl mouse olsa 500 tl ile https://www.n11.com/urun/gamebooste...-oyuncu-kulakligi-1596731?magaza=techno-store bu var fakat mouseye 100 tl verirsen alabilrsin ?
SADECE ÖNERİ

• Üzgün
Reaksiyonlar: Asag

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Dostum kafanda ağrı yapması ve kırılması birazda senin kullanımına ve kafa yapına bağlı sanki. Ben de kullandım ne bir ağrı ne de bir kırılma yaşadım. Mikrofona da Pop filter taktım ve orta düzeyli bir mikrofon. Bu kadar aşağılanacak bir ürün değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses ve mikrofon kalitesi çok iyiydi. Dediğin gibi biraz kaba ama tasarımı hoşuna giderse gayet hoş kulaklık.
Dostum internetteki çoğu kişi de benim yaşadıklarımı yaşamış bence senin şansın varmış.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Erdimb

80+ Bronze
Mouse olarak Logitech G G203 Lightsync kesin ama kulaklık konusunda kafam iyice karıştı :unsure:

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Top Bottom