600 TL Ekipman önerisi

Rich Kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
564
Bütçe
600
Öncelikle selamlar dostlar, kuzenim yeni ekipmanlar alacağını söyledi, bana da sen bir bakar mısın dedi. 600 TL bütçesi varmış, ve oynadığı tek bir oyun var o da Minecraft, o yüzden mouse'nin switch'i ne kadar iyi olursa o kadar iyi ve drag click yapmak istiyor, ben mouse için HP Omen 600 düşündüm hem drag click'te yapılıyor. Kulaklık ise mikrofonlu istiyor, mikrofonu iyi olsun istiyor, 7.1 çok önemli değil. Klavye ise olursa RGB olsun istiyor, onun dışında bu bütçede en kalitelisini istiyor. Lütfen bi göz atın. @zbabomen

Öncelikle selamlar dostlar, kuzenim yeni ekipmanlar alacağını söyledi, bana da sen bir bakar mısın dedi. 600 TL bütçesi varmış, ve oynadığı tek bir oyun var o da Minecraft, o yüzden mouse'nin switch'i ne kadar iyi olursa o kadar iyi ve drag click yapmak istiyor, ben mouse için HP Omen 600 düşündüm hem drag click'te yapılıyor. Kulaklık ise mikrofonlu istiyor, mikrofonu iyi olsun istiyor, 7.1 çok önemli değil. Klavye ise olursa RGB olsun istiyor, onun dışında bu bütçede en kalitelisini istiyor. Lütfen bi göz atın. @zbabomen
3 şey için 600 tl az gibi geldi ama bakıyorum hemen

Omen 600 güzeldir hocam.
Drag istiyorsanız Sharkoon Light 2-S modeline de bakabilirsiniz.

Klavye olarak : KB435L
Kulaklık olarak da: Rampage Prestige öneririm.

Omen 600 güzeldir hocam.
Drag istiyorsanız Sharkoon Light 2-S modeline de bakabilirsiniz.

Klavye olarak : KB435L
Kulaklık olarak da: Rampage Prestige öneririm.
Prestige yerine Gamenote H2016D daha iyi olmaz mı, Prestige'nin görüntüsü pek iç açıcı değil.

Prestige yerine Gamenote H2016D daha iyi olmaz mı, Prestige'nin görüntüsü pek iç açıcı değil.
Minecraft oynuyorsun demi?
H2016D alacaksan şimdi alma, normal fiyatı 160 TL falan şimdi stok yok.
Prestige'de güzel bir model, kendim kullandım ve rahat bir kulaklık öneririm.

E ben buldum stokta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kuzene yazdım şimdi bu da bir alternatif sen hangisini istiyorsan onu al diye.

Geri