zor kanka bütçeni biraz arttırmanı öneriyorum600 TL var daha üstüne çıkamıyorum monitör f/p monitör önerir misiniz
hocam bir şey sorabilirmiyim sizin attığınız monitörle benimki aynı fakat sizinki neden daha ucuz ?Bu var o fiyat aralığında :
21.1 “ küçük değil mizor kanka bütçeni biraz arttırmanı öneriyorum
en kötü bunu alabilirsinAcer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı
Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bir şey sorabilirmiyim sizina ttığınız monitörle benimki aynı fakat sizinki neden daha ucuz ?
Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı
Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
sıkıntı yaratmaz ben hep laptop kullandım o fiyata 23 inç bulamazsınız laptopların genelde 18,5 oluyor o yüzden bende yana bir sıkıntı yok 23 inç istiyorsan fiyatını 800 e falan çıkartman lazım21.1 “ küçük değil mi
ben laptop kullanıyordum bu monitöre geçtiğimde ilk başta alışamadım bile büyük geldi yani ama önceden büyük kullandıysan küçük gelebilir21.1 “ küçük değil mi
Satıcıları farklı dostum.zor kanka bütçeni biraz arttırmanı öneriyorum
en kötü bunu alabilirsinAcer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bir şey sorabilirmiyim sizin attığınız monitörle benimki aynı fakat sizinki neden daha ucuz ?
@ventioNN bakarmısın hocamAcer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı
tamam hocam teşekkürler sonradan fark ettimSatıcıları farklı dostum.
hiç kullanmadım büyük monitör alışırsın zaten 23 inç e çıkmak istiyorsan bütçeni arttımak zorundasınben laptop kullanıyordum bu monitöre geçtiğimde ilk başta alışamadım bile büyük geldi yani ama önceden büyük kullandıysan küçük gelebilir