mayra
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Mert Toltay
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar , SolidWorks , C#,Cs6
- Bütçe
- 600
Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim başından böyle olay geçen bilen varmi.şimdi olay şöyle 2.el rx 5700xt aldım sahibinden den adam aşırı güvenilir konuştu ikna etti beni parayı gönderim sonra ilk gün gittim ama veremedim sorun varmış Pttde dedi iyi dedim veremedigi günün 2.gunu 19 Mayıs sonra cumartesi pazar 3 gün tatil gene veremdi ben ariyom fln ama geç bakiyo bazen bakmiyo tabi ben endişelendim bı neyse pazartesi aradım açtı zor bela verdim kargoya dedi iyi fişi gönderirwiniz dedim internet yok akşam evde atayım dedi iyi tamam dedim onada o son görüşmemiz oldu ne kart var ne fiş elimdeki eski GTX 760imi da satmıştım şimdi pc çalışmıyor sınavlarım var param gitti ... Neyse ilk sorum şu bu dolandiriciliga yapabileceğim bişey varmı ?adamın numarası fake mis 501le başlayan değişik bı numara şuan aradiginiz kişiye ulaşılamıyor diyor çaldirinca bide adamın ibani ve adı soyadı var eğer doğruysa 2. Soru ikinci el ucuza hem performanslı geçici süreliğine tekrar para toplayıp bı 5700xt alana kadar düşük sistem oyunda açan GTX 760 civarı ama ucuz bı kart önerisi istiyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim