Neler Yeni

600 TL klavye önerisi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
Arkadaşlar elimde monster k3 pro red switch var ama yazı yazarken oyun oynarken hissiyat alamıyorum nerdeyse. Çok sinirimi bozuyor.

Bana Red switchin hissiyatlı modeli lazım. Ne çok sert olacak ne çok yumuşak. Hani hızlı olsun ama bastığımı da anlayayım. Böyle bir şey bulmak çok mu zor?

monster k3 pro yu iade edip 600TLye bahsettiğim özellliklerde klavye istiyorum. Varsa öneriniz alırım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster k3 pronun sağ yan tuşu çalışmıyor adam akıllı. 1 kere basıyor 2 kere basmıyor. İade edeceğim. Çalışsa iade ermeyecektim. Outemu switch laneti sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

K3 aura güzel duruyor. Red switch diyor ama?

• Beğen

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
  • Beğen

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Aslında msi vigorda olabilir, White swtichmiş ama bileklik desteği yok. Msi vigor + bileklik mi alayım ayrıyeten yoksa asus k3 brown mu?
Ben bilek desteğinden pek hoşnut olmadığım için yorum yapmam pek mantıklı olmaz.
Bana kalırsa beğendiğini al desteksiz kullan. :D

¥usuff

80+ Silver

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
Ben bilek desteğinden pek hoşnut olmadığım için yorum yapmam pek mantıklı olmaz.
Bana kalırsa beğendiğini al desteksiz kullan. :D

Yani bir süre sonra alırım bilek desteğini ama şimdi de brown ve white switch arasında kararsız kaldım. Birbirlerinden nasıl farkları var basım olarak anlayamıyorum. Anca ses testleri var. Bu konuda fikrin var mı?.

• Beğen

¥usuff

80+ Silver

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
  • Beğen

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Yani bir süre sonra alırım bilek desteğini ama şimdi de brown ve white switch arasında kararsız kaldım. Birbirlerinden nasıl farkları var basım olarak anlayamıyorum. Anca ses testleri var. Bu konuda fikrin var mı?.
@hadwiger yardımcı olur bu konuda. 😍

¥usuff

80+ Silver
Bilek desteği çıkarılabilir değil. Switch modeli hakkında yeterli bilgi yok. Kailh switch şuan tercihim.
switchleri light strike blue switch bu demekki metal teması yok 100m tıklama omru nasıl kulandına gore değişir 200m da olur ama minimum 100milyon 0.2 ms tuşlar ve ozel lk ligh strike olduğu için switch sesleri az bir blue e gore az blue ile red arası.

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Arkadaşlar elimde monster k3 pro red switch var ama yazı yazarken oyun oynarken hissiyat alamıyorum nerdeyse. Çok sinirimi bozuyor.

Bana Red switchin hissiyatlı modeli lazım. Ne çok sert olacak ne çok yumuşak. Hani hızlı olsun ama bastığımı da anlayayım. Böyle bir şey bulmak çok mu zor?

monster k3 pro yu iade edip 600TLye bahsettiğim özellliklerde klavye istiyorum. Varsa öneriniz alırım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Monster k3 pronun sağ yan tuşu çalışmıyor adam akıllı. 1 kere basıyor 2 kere basmıyor. İade edeceğim. Çalışsa iade ermeyecektim. Outemu switch laneti sanırım.
Monster k3 pro almayı düşünen ben şuan ne yapacağını düşünüyor. :D

Top Bottom