Neler Yeni

600 TL klavye önerisi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
switchleri light strike blue switch bu demekki metal teması yok 100m tıklama omru nasıl kulandına gore değişir 200m da olur ama minimum 100milyon 0.2 ms tuşlar ve ozel lk ligh strike olduğu için switch sesleri az bir blue e gore az blue ile red arası.
Güzel. Teşekkür ederim. Aklımda dursun. Bakacağım buna da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster k3 pro almayı düşünen ben şuan ne yapacağını düşünüyor. :D
Klavye güzel aslında. Fakat red switch bana göre değil onu anladım. Outemu marka. Sorunlu bir switch markası bana göre. İyi olanlar hep cherry ya da kailh switch öneriyor. 400 lira veriyoruz az değil. Üstüne 200 lira koyup kailh switch almayı mantıklı buldum.

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Güzel. Teşekkür ederim. Aklımda dursun. Bakacağım buna da.

Klavye güzel aslında. Fakat red switch bana göre değil onu anladım. Outemu marka. Sorunlu bir switch markası bana göre. İyi olanlar hep cherry ya da kailh switch öneriyor. 400 lira veriyoruz az değil. Üstüne 200 lira koyup kailh switch almayı mantıklı buldum.
Ben gidip 5. Kez 400 TL klavye önerisi diye konu açayım bari

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Yani bir süre sonra alırım bilek desteğini ama şimdi de brown ve white switch arasında kararsız kaldım. Birbirlerinden nasıl farkları var basım olarak anlayamıyorum. Anca ses testleri var. Bu konuda fikrin var mı?.
Bu konuya bir bak, anlamadığın bir şey olursa buradan sorabilirsin.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Bu konuya bir bak, anlamadığın bir şey olursa buradan sorabilirsin.
Okudum hocam. Brown ve whiteyi biraz daha açıp farkını özelliklerini açıklar mısın hocam?

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Okudum hocam. Brown ve whiteyi biraz daha açıp farkını özelliklerini açıklar mısın hocam?
İkisi de Tactile, yani ortasında bir basım hissiyatı var.

White daha kısa sürede aktif hale geliyor ve daha kısa sürede en dibe ulaşıyor.

Brown, White'a göre biraz daha hafif, yani yumuşak.

Emirreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Avcı
Arkadaşlar elimde monster k3 pro red switch var ama yazı yazarken oyun oynarken hissiyat alamıyorum nerdeyse. Çok sinirimi bozuyor.

Bana Red switchin hissiyatlı modeli lazım. Ne çok sert olacak ne çok yumuşak. Hani hızlı olsun ama bastığımı da anlayayım. Böyle bir şey bulmak çok mu zor?

monster k3 pro yu iade edip 600TLye bahsettiğim özellliklerde klavye istiyorum. Varsa öneriniz alırım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Monster k3 pronun sağ yan tuşu çalışmıyor adam akıllı. 1 kere basıyor 2 kere basmıyor. İade edeceğim. Çalışsa iade ermeyecektim. Outemu switch laneti sanırım.
xpg summoner , baya öneriliyor . iyice araştır alacağın klavyeyi hatası kronik sorunu varmı

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
İkisi de Tactile, yani ortasında bir basım hissiyatı var.

White daha kısa sürede aktif hale geliyor ve daha kısa sürede en dibe ulaşıyor.

Brown, White'a göre biraz daha hafif, yani yumuşak.
Brown switch oyunlarda ideal mı peki? özellikle sürekli seri tuş basımı gerektiren oyunlar oynuyorum. Art arda basmam gerekiyor aynı tuşa. Sizce bunun için en idealı hangisi olur hocam? Brown switche de blue switch kadar sert red switch kadar sessiz diyorlar tek farkının bu olduğunu söylüyorlar. Kailh switch de bu durum farklı mı? Şimdi alıp tekrar göndermek istemiyorum :(

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar elimde monster k3 pro red switch var ama yazı yazarken oyun oynarken hissiyat alamıyorum nerdeyse. Çok sinirimi bozuyor.

Bana Red switchin hissiyatlı modeli lazım. Ne çok sert olacak ne çok yumuşak. Hani hızlı olsun ama bastığımı da anlayayım. Böyle bir şey bulmak çok mu zor?

monster k3 pro yu iade edip 600TLye bahsettiğim özellliklerde klavye istiyorum. Varsa öneriniz alırım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Monster k3 pronun sağ yan tuşu çalışmıyor adam akıllı. 1 kere basıyor 2 kere basmıyor. İade edeceğim. Çalışsa iade ermeyecektim. Outemu switch laneti sanırım.
Hissiyatli klavye istiyorsan Blue switch veya Asus Optik switchlerine bak

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Hissiyatli klavye istiyorsan Blue switch veya Asus Optik switchlerine bak
Hocam blue switch internet kafede denemiştim. Basımı sert ve sesli baya. Oyunlarda hantal kalıyor özellikle fps oyunlarda.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Brown switch oyunlarda ideal mı peki? özellikle sürekli seri tuş basımı gerektiren oyunlar oynuyorum. Art arda basmam gerekiyor aynı tuşa. Sizce bunun için en idealı hangisi olur hocam? Brown switche de blue switch kadar sert red switch kadar sessiz diyorlar tek farkının bu olduğunu söylüyorlar. Kailh switch de bu durum farklı mı? Şimdi alıp tekrar göndermek istemiyorum :(
Benim tavsiyem White. Blue kadar sesli değil ve tuşa artarda basınca sıkıntı olmaz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hocam blue switch internet kafede denemiştim. Basımı sert ve sesli baya. Oyunlarda hantal kalıyor özellikle fps oyunlarda.
Red switchlerin hepsi ayni hissiyatta diyebilirim arasında ayrisan az var Optik switchler asus un onlar biraz farkli güzel hissettiriyor diğerleri ayni geliyor bana.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Benim tavsiyem White. Blue kadar sesli değil ve tuşa artarda basınca sıkıntı olmaz.
Peki hocam teşekkür ederim. Biraz daha detaylı bakıp son kararı vereceğim. Asusun bilek desteği beni browna çekiyor biraz ama.. Bakalım hocam.

Red switchlerin hepsi ayni hissiyatta diyebilirim arasında ayrisan az var Optik switchler asus un onlar biraz farkli güzel hissettiriyor diğerleri ayni geliyor bana.
Olabilir hocam. Ben şuan brown, white arasındayım. Araya optik switchde girerse işin içinden çıkamayız :D

Emirreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Avcı
şuan red switch kullanıyorum , gamepower ogre klavye kronik bozuk klavye . gamepower dan dolayımı bilmiyorum ama red switchleri beğenmedim , genellikle csgo oynuyorum tuş hissayatı çok kötü geldi bana . zaten bozuldu klavye . Blue switch bir klavye aldım redragon kumara pişman olmam İnşAllah . bütçen 600 bence almışken 700 civarına xpg summoner var +cherry mx switch kullanıyor harika , belki indirime girer araştır iyice

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,621
Üyeler
167,532
Son üye
Jettmain
Top Bottom