5k'ya Kadar Klavye Önerisi

Edmond_Dantes

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,245
Merhaba dostlar rapid trigger, rgb vs aramıyorum.
Tok sesli switch olsun ve bozulmasın sağlam olsun uzun süreler götürsün.
%60 tercihimdir ama TKL olsun yeter.
Siyah renk olursa iyi olur.
Hotswap ve wireless olsun.
AKKO bu konuda bildiğim kadarıyla çok iyiymiş o yüzden aklımda o vardı ama pek bilgili değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

İlla 5k olmasına gerek yok bu özellikleri taşıyan daha ucuz ürünler de olur. Elimde Aula F75 var saçma saçma sapıtmaya başladı klavye basmıyor bazen bazen bir basıyor 8 kere basıyor tuşu falan. Anlamadığım olay başka switch takıyorum yine aynı.

AKKO bu konuda bildiğim kadarıyla çok iyiymiş o yüzden aklımda o vardı ama pek bilgili değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

İlla 5k olmasına gerek yok bu özellikleri taşıyan daha ucuz ürünler de olur. Elimde Aula F75 var saçma saçma sapıtmaya başladı klavye basmıyor bazen bazen bir basıyor 8 kere basıyor tuşu falan. Anlamadığım olay başka switch takıyorum yine aynı.

Ajazz AK680 Max Rapid Trigger A Bakabilirsin Güzel Birşeye Benziyor Manyetik Ama Tasarımı Pek Herkese Hitap Etmez

wraith w75

Bunun tipi çok güzelmiş de wireless yok hocam bunda
yüksek donanım klavyede bence kablolu tercih daha iyi zaten klavye sabit duruyo mousu u kablosuz almak mantıklı. ve çok memnunum tavsiye ederim şöyle bi kaykeps setiyle de çok daha hoş oluyo

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-25 at 06.27.36.webp
    WhatsApp Image 2026-07-25 at 06.27.36.webp
    97.7 KB · Hit: 4
Yunzii rt75 pro sipariş ettim ama henüz gelmedi o yüzden yorum yapamıyorum 🤣 ama araştırdığım kadarıyla iyi duruyor hocam

Idefix'e de bakın, size özel veya telefon, banka uygulamalarında ayrı bir kupon varsa siteden daha uyguna ve taksit imkanıyla alınabilir.

Kablolu olur diyorsanız da %60 şu ürün var.

Idefix'e de bakın, size özel veya telefon, banka uygulamalarında ayrı bir kupon varsa siteden daha uyguna ve taksit imkanıyla alınabilir.

Kablolu olur diyorsanız da %60 şu ürün var.

Bu VGN nin tasarımı kötüymüş hocam ya daha düz modeller ilgimi çekiyor. Aslında şu W75 V2 nin siyahı muhteşemmiş ama kablolu işte masada kablo gözüksün hiç istemiyorum doğrusu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,492
Üyeler
199,811
Son üye
paxera

Geri