Sistemdeki ramin modeli nedir tam olarak? Şuan bazı ramler o kadar daha pahalı değil. Alabilirsin 600TLye rahatlıkla.
Ramin Modeli:sistem de ki ramin modeli nedir onun aynısından alabilirsin
aynı modeli almanız daha iyi tabii ki ama overclock yapmıycaksanız 3000mhz en uygun fiyatlı ramlerden alabilirsiniz sorun olmaz. veya elinizdekini satıp 2x8 ramlere bakabilirsinizRamin Modeli:
Alıntıyı görüntüle
Sonuç Olarak Aynı Modeli mi Alıyım
Fiyat Biraz Fazlaymış Başka Öneriniz Var mı (Not: 833 TL)
800 lira bu rame verilmez bu arada sıfır almayın sakınaynı modeli almanız daha iyi tabii ki ama overclock yapmıycaksanız 3000mhz en uygun fiyatlı ramlerden alabilirsiniz sorun olmaz. veya elinizdekini satıp 2x8 ramlere bakabilirsiniz
Hocam Bi öneriniz varmıdıraynı modeli almanız daha iyi tabii ki ama overclock yapmıycaksanız 3000mhz en uygun fiyatlı ramlerden alabilirsiniz sorun olmaz. veya elinizdekini satıp 2x8 ramlere bakabilirsiniz
800 lira bu rame verilmez bu arada sıfır almayın sakın
Teşekkürler (Aynı Model ve Markanın 3200Mhz Olan Versiyonuna Kara Kıldım Yardımın İçin Teşekkürler)https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l16-ax4u320038g16a-sr30-fiyati,632824595.html bu olabilir. 3200 mhz ama biostan ayarlarsın ikisinide 3000mhzye ikisidr sorunsuz çalısırlar
rica ederim hocam güle güle kullanın. 8gb ddr4 ramlerin max ederi benim gözümde 500 liradır daha fazlasını vermeyin asla.5 Gün Önce 800 Liraymış Söyledğin İçin Teşşekkürler
Hocam valla indirime girmediği sürece o fiyatı yakın zamanda zor görcez gibirica ederim hocam güle güle kullanın. 8gb ddr4 ramlerin max ederi benim gözümde 500 liradır daha fazlasını vermeyin asla.
şu ramlerin inanın ederi değil bu paralar benim için 500 bile fazla. ama yapıcak bişey yok. mesrla b450 anakartları 3 ay önce 350 liradan alan yoktu şimdi 850 den ucuza bulamıyoruz.ramlerde 350 civarındaydı 600e kadar çıktı. ekran kartları ucuzladı ama diğer parçalar zamlandı yine değişen bişey yok.hakkımızda hayırlısıHocam valla indirime girmediği sürece o fiyatı yakın zamanda zor görcez gibi