600 TL'ye Boş Kasa Önerisi

Yalova77

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar Max 600tl bütçe sadece boş kasa arıyorum ve sade modelleri seviyorum eski kafalıyım biraz Thermaltake versa j23 le Sharkoon arasında kaldım. Sizin bana önerebileceğiniz kasalar varmı veya bu söylediğim modellerden memnun olan varmı daha önce corsair spec kasa kullanıyordum ve baya sesi izole etmiyordu.

600tl yi geçiyor ama ve emsiay ın bu kasası herkes övüyor ben ön kısmının hava akışı çok iyi değil diye düşünüyorum ayrıca 600tl geçen bi kasada ön kısım cam olabilirdi
Ön tarafın cam olması hava akışını keser. Mesh panel yani ızgara tarzı olması çok dana önemli.
12 TL sorun olmaz diye düşünmüştüm, burada daha ucuza var :D

Merhabalar Max 600tl bütçe sadece boş kasa arıyorum ve sade modelleri seviyorum eski kafalıyım biraz Thermaltake versa j23 le Sharkoon arasında kaldım. Sizin bana önerebileceğiniz kasalar varmı veya bu söylediğim modellerden memnun olan varmı daha önce corsair spec kasa kullanıyordum ve baya sesi izole etmiyordu.
Kasa alırken önü mesh bir kasa al sıcaklık açısından çok faydasi olacaktır önü kapalı alma msi ın yeni çıkardığı modellere ve Collermaster Mb511 modeline bakabilirsin.

Cooler Master Mb511 öneririm kasanın hava akışı harika.

Xpg invader alabilirsin hem hava akışı çok iyi hemde mesh ızgarası var tip olarakta güzel duruyor bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,985
Üyeler
197,333
Son üye
yahyakml5561
Geri