Neler Yeni

6000-6500 TL ye kadar laptop önerisi

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Media markt
Vatan
Teknosa gibi gidip alabileceğim yerlerden önerin lütfen
Teşekkürler!!

FreakyXd

80+ Silver
iyi kazıklar oralarda saçma sapan fiyatlar var.

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi kazıklar oralarda saçma sapan fiyatlar var.
Farkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

o paraya masaüstü toplarsın :censored:
Biliyorum dostum bunu söylemekten ne zaman vazgeçiceksiniz ben bilgisayarımı yanıma almak istiyorum arkadaşlarımda kalıyorum bu yüzden laptop alıyorum

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Farkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalar

Biliyorum dostum bunu söylemekten ne zaman vazgeçiceksiniz ben bilgisayarımı yanıma almak istiyorum arkadaşlarımda kalıyorum bu yüzden laptop alıyorum
İstanbul'da yaşıyorsan Teknobiyotik, İtopya, Sinerji, QP gibi mağazalara gidip alabilirsin.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Böyle bir mantıksızlık olamaz artık devir e-alışverişler arttı bu ben sadece ata binerim araba gavur işi demeye benziyor :D

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Böyle bir mantıksızlık olamaz artık devir e-alışverişler arttı bu ben sadece ata binerim araba gavur işi demeye benziyor :D
Ama öyle değil işte daha öncelerde çok kez internetten alışveriş yaptım internetten telefonda aldım ama babam kendide kullanıcağı için görüp almak istiyo

Dostlar beni sorgulayacağınıza bana öneride bulunmaya ne dersiniz :) ?

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda

knk evinin yakının da itopya veya sinerji yok mu oradan alırsan daha iyi olur hem yüz yüze alırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
knk evinin yakının da itopya veya sinerji yok mu oradan alırsan daha iyi olur hem yüz yüze alırsın.
Kankam var yer durumunda sıkıntı yok bana oradan bu bütçeye alabileceğim laptop önerin yeter

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Kankam var yer durumunda sıkıntı yok bana oradan bu bütçeye alabileceğim laptop önerin yeter
knk itopya varsa neden daha önce söylemedin tabii ki yaparım 1-3-5 dk bekle.

knk tekrar söyleyim masa üstü topla çümkü bu fiyata laptoplarda daha 8gb ram var 16 gb ram olsa bile ya ekran kartı düşük oluyor yada ekran kartı olmuyor işlemcinin ekran kartını kullanıyor ama ısrarcıysan

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jude
Top Bottom