6000-6500 TL ye kadar laptop önerisi

Jude

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Media markt
Vatan
Teknosa gibi gidip alabileceğim yerlerden önerin lütfen
Teşekkürler!!

iyi kazıklar oralarda saçma sapan fiyatlar var.

iyi kazıklar oralarda saçma sapan fiyatlar var.
Farkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o paraya masaüstü toplarsın :censored:
Biliyorum dostum bunu söylemekten ne zaman vazgeçiceksiniz ben bilgisayarımı yanıma almak istiyorum arkadaşlarımda kalıyorum bu yüzden laptop alıyorum

şaka şaka gül diye :)

Farkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalar

Biliyorum dostum bunu söylemekten ne zaman vazgeçiceksiniz ben bilgisayarımı yanıma almak istiyorum arkadaşlarımda kalıyorum bu yüzden laptop alıyorum
İstanbul'da yaşıyorsan Teknobiyotik, İtopya, Sinerji, QP gibi mağazalara gidip alabilirsin.

Böyle bir mantıksızlık olamaz artık devir e-alışverişler arttı bu ben sadece ata binerim araba gavur işi demeye benziyor :D

Böyle bir mantıksızlık olamaz artık devir e-alışverişler arttı bu ben sadece ata binerim araba gavur işi demeye benziyor :D
Ama öyle değil işte daha öncelerde çok kez internetten alışveriş yaptım internetten telefonda aldım ama babam kendide kullanıcağı için görüp almak istiyo

Dostlar beni sorgulayacağınıza bana öneride bulunmaya ne dersiniz :) ?

knk evinin yakının da itopya veya sinerji yok mu oradan alırsan daha iyi olur hem yüz yüze alırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
knk evinin yakının da itopya veya sinerji yok mu oradan alırsan daha iyi olur hem yüz yüze alırsın.
Kankam var yer durumunda sıkıntı yok bana oradan bu bütçeye alabileceğim laptop önerin yeter

Kankam var yer durumunda sıkıntı yok bana oradan bu bütçeye alabileceğim laptop önerin yeter
knk itopya varsa neden daha önce söylemedin tabii ki yaparım 1-3-5 dk bekle.

knk tekrar söyleyim masa üstü topla çümkü bu fiyata laptoplarda daha 8gb ram var 16 gb ram olsa bile ya ekran kartı düşük oluyor yada ekran kartı olmuyor işlemcinin ekran kartını kullanıyor ama ısrarcıysan

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jude
Geri