Farkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalariyi kazıklar oralarda saçma sapan fiyatlar var.
Biliyorum dostum bunu söylemekten ne zaman vazgeçiceksiniz ben bilgisayarımı yanıma almak istiyorum arkadaşlarımda kalıyorum bu yüzden laptop alıyorumo paraya masaüstü toplarsın![]()
Bence deiyi kazıklar oralarda saçma sapan fiyatlar var.
İstanbul'da yaşıyorsan Teknobiyotik, İtopya, Sinerji, QP gibi mağazalara gidip alabilirsin.Farkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum dostum bunu söylemekten ne zaman vazgeçiceksiniz ben bilgisayarımı yanıma almak istiyorum arkadaşlarımda kalıyorum bu yüzden laptop alıyorum
Böyle bir mantıksızlık olamaz artık devir e-alışverişler arttı bu ben sadece ata binerim araba gavur işi demeye benziyorFarkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalar
Biliyorum dostum bunu söylemekten ne zaman vazgeçiceksiniz ben bilgisayarımı yanıma almak istiyorum arkadaşlarımda kalıyorum bu yüzden laptop alıyorum
Ama öyle değil işte daha öncelerde çok kez internetten alışveriş yaptım internetten telefonda aldım ama babam kendide kullanıcağı için görüp almak istiyoBöyle bir mantıksızlık olamaz artık devir e-alışverişler arttı bu ben sadece ata binerim araba gavur işi demeye benziyor![]()
knk evinin yakının da itopya veya sinerji yok mu oradan alırsan daha iyi olur hem yüz yüze alırsın.Farkındayım kazık yiyeceğimin ama ailem internetten yüksek fiyatlı elektronik alet alımına pek güvenmiyolar bide görüp almaktan yanalar
knk itopya varsa neden daha önce söylemedin tabii ki yaparım 1-3-5 dk bekle.Kankam var yer durumunda sıkıntı yok bana oradan bu bütçeye alabileceğim laptop önerin yeter
knk tekrar söyleyim masa üstü topla çümkü bu fiyata laptoplarda daha 8gb ram var 16 gb ram olsa bile ya ekran kartı düşük oluyor yada ekran kartı olmuyor işlemcinin ekran kartını kullanıyor ama ısrarcıysanKankam var yer durumunda sıkıntı yok bana oradan bu bütçeye alabileceğim laptop önerin yeter