6000-7000 TL Monitör Dahil Pc Önerisi

Hocam merhabalar daha geçen cuma teknobiyotikten aldığım sistemim geldi çok memnunum

İşlemciyi r5 3500x yaptım win10 ve montaj kurulum seçtim 5570 TL ye geldi kargo ile beraber yalnız fena zam gelmiş +300 TL zam şu an sistem dediğim şekilde 5900 TL monitör için 1100 TL daha bütçen var Monitör hakkında çok bilgim yok arkadaşlar önerir.
Dostum ben seni anladım. Oyunları açamayan bir bilgisayarın vardı veya hiç yoktu, sende bi bilgisayarın olunca hemen OOOO ÇOK İYİ FPS LER ÇOK İYİ dedin oysa rezalet fpsler, lütfen araştırarak yardım et, bu çocuk alsa kazıklanacak demi. O yüzden boş mesajlar yazma.

Dostum ben seni anladım. Oyunları açamayan bir bilgisayarın vardı veya hiç yoktu, sende bi bilgisayarın olunca hemen OOOO ÇOK İYİ FPS LER ÇOK İYİ dedin oysa rezalet fpsler, lütfen araştırarak yardım et, bu çocuk alsa kazıklanacak demi. O yüzden boş mesajlar yazma.
CS High ayarlarda 200/250 Fps ETS 2 de en yüksek ayarlar mp olarak her yerde sabit 60 fps alıyorum benim için fazlası ile yeterli ayrıca ben 5570 TL ye aldım kurulumu çıkar 5400 de 5400 e bana bundan daha iyi sistem toplar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakma ama 6K ya 1650 li sistemler varken bu sistem kötü sistemi pahalıya almışsın önerilebilecek bir sistem değil ne yazık ki.
5.500 e bana bundan iyi sistem toplar mısınız .EKRAN KARTLI

CS High ayarlarda 200/250 Fps ETS 2 de en yüksek ayarlar mp olarak her yerde sabit 60 fps alıyorum benim için fazlası ile yeterli ayrıca ben 5570 TL ye aldım kurulumu çıkar 5400 de 5400 e bana bundan daha iyi sistem toplar mısınız

Klavyemin ömrünü böyle boş mesaja cevap vererek kısaltmak istemiyorum.

Sistemin fiyatına göre kötü KABUL ET.

Buyur zam gelmesey di daha ucuzdu ve senin kazık ve kötü sisteminden çok daha iyi sağlam kazıklanmışsın tebrikler.

esra erol bu tartışmayı sevdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri