beklemeniz lazım hocam gelirse bu fiyattan kapıbaradım yönlendirme sırasında aniden kapandı tekrarda arayasım gelmedi
8k da açıkcası veresim gelmiyor
bekliyelim bakalım olmadı bütöeyi 10k yapcam ama aklım şu an çok karışıkbeklemeniz lazım hocam gelirse bu fiyattan kapıb
cloud 2 den daha kötü diyolar
Yok ya 3 bariz olarak daha iyi bence. Yine de beklersen belki 6k'ya gelir HS80 Max veya bütçe çıkarsa Blackshark V2 2023 alınır Cloud yerine.3 daha iyi diye biliyorum iyileştirmişler @Matt Murdock hocam sen ne diyosun hs80max ın stok bitmiş
cumaya kadar beklicem gelmez ise bunu alayımmı yada bütçeyi 10k yapıp hangi model almalıyım kafam şu an karışık en geç cumaya kadar bi model almam lazımYok ya 3 bariz olarak daha iyi bence. Yine de beklersen belki 6k'ya gelir HS80 Max veya bütçe çıkarsa Blackshark V2 2023 alınır Cloud yerine.
Nova 5 de öneriliyor onu da araştır istersencumaya kadar beklicem gelmez ise bunu alayımmı yada bütçeyi 10k yapıp hangi model almalıyım kafam şu an karışık en geç cumaya kadar bi model almam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya buRazer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şu an v2x kullanıyorum jack girişindenmi bilmiyorum ses seviyesi çok az sırf artsın diye thx aboneliği aldım
G733Normalde yarın hs80 max alcaktim fakat stoğu bitmiş bu bütçeye ne alınabilir
EQ yapmak önemli bu tür kulaklıklarda belki o yüzdendir. HS80 Max bile EQ yapmadıkça tatmin etmez.az önce birisi sevmedi hakkında konu açtı kararsızım
Ses seviyesi az ve mikrofonu çok kötü. Bu seviyede elenmesi gerek bence. En basitinden Cloud 3 veya HS80 düz modeli daha çok tatmin eder.
v2 pro pckolıkte beyazı 6300 dü bi baksanacumaya kadar beklicem gelmez ise bunu alayımmı yada bütçeyi 10k yapıp hangi model almalıyım kafam şu an karışık en geç cumaya kadar bi model almam lazım
veya buRazer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şu an v2x kullanıyorum jack girişindenmi bilmiyorum ses seviyesi çok az sırf artsın diye thx aboneliği aldım
Yaklasık 1 yıl oldu mikrofon eq ayariyla tatmjn edici oluyor ses seviyesi konusunda evet benim tabirimle kulak patlatmiyor ama 1 yildir kullaniyorum pedlerde en ufak tahris yok araliksiz 12 saat oyun oynadigimda bile hala cok rahat geliyor hic yormuyor daha iyileri vardir tabii ki ama markayi seven icin iyi bi secenekEQ yapmak önemli bu tür kulaklıklarda belki o yüzdendir. HS80 Max bile EQ yapmadıkça tatmin etmez.
Ses seviyesi az ve mikrofonu çok kötü. Bu seviyede elenmesi gerek bence. En basitinden Cloud 3 veya HS80 düz modeli daha çok tatmin eder.
2.Normalde yarın hs80 max alcaktim fakat stoğu bitmiş bu bütçeye ne alınabilir
vatandan 7100 almayı düşünüyorum sadece v2x ses seviyesi bana az gelmişti bu cuma alcam gibiv2 pro pckolıkte beyazı 6300 dü bi baksana
RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 GAMİNG KABLOSUZ KULAKLIK - SİYAH
RZ04-04530100-R3M1 - RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 GAMİNG KABLOSUZ KULAKLIK - SİYAHpckolik.com