Neler Yeni

6000 ₺ IPS MONİTÖR TAVSİYESİ

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Max 6 k bütçe ile monitör tavsiyelerinizi bekliyorum hocam tazeleme hızı yüksek olmasi İlk önceliğim ölü piksel oranı en az duydugunuz veya deneyimlediğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modeli kullanıp deneyimleyen varsa yorumunu da dinlemek isterim
hocam 27 inc monitörde bozulma oldugu için 1080p yetmiyor 2k öneririm

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
ne için kullanacaksın dostum
Oyun film hocam

Huawei mateview gt 34 inch
Link varmı hocam

hocam 27 inc monitörde bozulma oldugu için 1080p yetmiyor 2k öneririm
Değerli bilgi için teşekkürler hocam

@Furkan Furkan ne oldu dostum neden üzgün attın kötü bir monitör mü

Juiclair0

80+ Silver
Oyun film hocam

Link varmı hocam

@Furkan Furkan ne oldu dostum neden üzgün attın kötü bir monitör mü
eksi yanını görmedim kanka tavsiye ederim.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Max 6 k bütçe ile monitör tavsiyelerinizi bekliyorum hocam tazeleme hızı yüksek olmasi İlk önceliğim ölü piksel oranı en az duydugunuz veya deneyimlediğiniz

Bu modeli kullanıp deneyimleyen varsa yorumunu da dinlemek isterim
Ben kullandım sormak istediğin bir şey varsa ince ayrıntısına kadar aktara bilirim.

horohoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
selim
Oyun film hocam

Link varmı hocam

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-mateview-gt/ bu linkten alirsan 300 liralik indirim kuponu var internette bulabilecegin 6200 liraya yaninda router gibi bir sey de veriyor 400-500 lira edecek

bu linkten alacaksan satici olarak hepsiburada tercih et hizli kargoluyorlar bugun aldim ben de yarin gelecek fiyati biraz fazla ama renkleri dengeli kontrasti saglam yuksek hz dusuk tepki suresi her sey var monitorde tum reviewler pozitif yurtdisi fiyati 450 gbp falan turkiyede yasama bedeli de odemeden aliyoruz yani

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ne oldu dostum neden üzgün attın kötü bir monitör mü
Panel kalitesi olarak ve fiyat olarak güzel ama kasa olarak kötü bir ürün önermem.
Ben MSI'ın Mag27cq,mag271cqr,mpg27cq,g27c ve g27cq4p monitörlerini ve diğer markalardan da bazı monitörler kullandım. MSI'n G serisinde bence şuan sadece G27c4p alınır.
Benim sana tavsiyem Mag272cqr ya da mag322cqr F/P olarak çok iyi ürünler ama bütçeni sonuna kadar kullanacaksan Samsung Odyssey G7 öneririm tabi fiyatı çok yüksek o fiyata belki daha iyisi vardır ben kendi tecrubelerime dayanarak bu monitorleri öneriyorum çünkü monitör bence kullanılmadan tecrube edilmeden önerilecek bir ürün değil.

Bu arada 27 inc ve üstünde mutlaka 2k çözünürlük olmalı gidip 300hz 1080p almanın bir mantığı bence yok.

Juiclair0

80+ Silver
Panel kalitesi olarak ve fiyat olarak güzel ama kasa olarak kötü bir ürün önermem.
Ben MSI'ın Mag27cq,mag271cqr,mpg27cq,g27c ve g27cq4p monitörlerini ve diğer markalardan da bazı monitörler kullandım. MSI'n G serisinde bence şuan sadece G27c4p alınır.
Benim sana tavsiyem Mag272cqr ya da mag322cqr F/P olarak çok iyi ürünler ama bütçeni sonuna kadar kullanacaksan Samsung Odyssey G7 öneririm tabi fiyatı çok yüksek o fiyata belki daha iyisi vardır ben kendi tecrubelerime dayanarak bu monitorleri öneriyorum çünkü monitör bence kullanılmadan tecrube edilmeden önerilecek bir ürün değil.

Bu arada 27 inc ve üstünde mutlaka 2k çözünürlük olmalı gidip 300hz 1080p almanın bir mantığı bence yok.
kasa olarak kötümü :D oyun oynarken yada film izlerken kasası ne kadar kötü bi izlenim verebilir :/

bu arada önerdiğin monitörler va panel ve biri 9000 tl dalgamı geçiyorsun canim :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
kasa olarak kötümü :D oyun oynarken yada film izlerken kasası ne kadar kötü bi izlenim verebilir :/
Kasa olarak kötü derken tipini kastetmedim, hiçbir mekanizması ya da kolaylık sağlayan bir işlevi yok odun ve kalas gibi bir şey, arkasında yeterli çıkışta yok type-a girişi yok jak girişi yok ayrıca kolum kadar da adaptörle geliyor. Yeni Mag serisinde adaptor yok G serisinde ise var.
Mag322CQR - 5500Tl - Mag272CQR - 4300Tl.
Akakçe diye bir site var bak haberin olsun oradan fiyatlara bakabilirsin evkur, vatan ya da media mark yerine.

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
Kasa olarak kötü derken tipini kastetmedim, hiçbir mekanizması ya da kolaylık sağlayan bir işlevi yok odun ve kalas gibi bir şey, arkasında yeterli çıkışta yok type-a girişi yok jak girişi yok ayrıca kolum kadar da adaptörle geliyor. Yeni Mag serisinde adaptor yok G serisinde ise var.
Akakçe diye bir site var bak haberin olsun oradan fiyatlara bakabilirsin evkur, vatan ya da media mark yerine.
Hocam va alınır mı ipse göre

Juiclair0

80+ Silver
Hocam va alınır mı ipse göre
bu rapid ıps diye geçiyor attığım model va panelden ıps geçtim gözle görülür fark var.

type-a girişini neden kullanılır kanka monitördeki yada jak girişi ? gereksiz. sadece pivot özelliğinin olmaması eksi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,829
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom