Neler Yeni

6000 ₺ IPS MONİTÖR TAVSİYESİ

Juiclair0

80+ Silver
Hocam va alınır mı ipse göre
dostum önerimi yaptım parasını verip seni üzmeyecek bir monitör arkadaşın kol kadar dediği adaptörde sigara paketi kadar başka bir şey demiyorum ben. Bu arada çiçek sepeti bile telefon monitör satıyo bilmiyormuyum akakçe sitesinden bakmayı :d itopya müşteri hizmetleri çok güzel ve malının arkasında duruyor yoksa bende atabilirdim kıytırık bi siteden 400-500 ucuz ürünü.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
https://www.amazon.com.tr/dp/B092BD...e=380333&creativeASIN=B092BDBF8D&linkCode=asn

Bu monitörü önerebilirim, bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu yok üründe sorun çıkarsa zaten amazon ilgilenir.

Tabi ekran kartın 2k da 120+ fps veriyorsa almanı öneririm. Renkleri mükemmel.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
bu rapid ıps diye geçiyor attığım model va panelden ıps geçtim gözle görülür fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

type-a girişini neden kullanılır kanka monitördeki yada jak girişi ? gereksiz. sadece pivot özelliğinin olmaması eksi.
Type-A ne işe yarıyor bak sana örnek vereyim. Benim kasam yerden 2.5 metre yukarıda duruyor. Razer Blackshark v2 kulaklığı satın aldım ve kulaklık kasama yetişmiyordu bende gittim monitör'ün Type-A portuna taktım ve sorunum çözüldü. Bu bir örnek fazladan çıkış ya da yukarı aşağı oynama özelliği vs hepsi bi yerde sorun çözücü oluyor. 3500 TL verdiğin monitör de bi zahmet yukarı aşağı yapsın. Yoksa dediğim gibi panel olarak güzel fiyatı da güzel ürün.

Mr .N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İlhami

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Linki attım satıcı +1200 tl fiyat arttırdı WTF??

Juiclair0

80+ Silver
Type-A ne işe yarıyor bak sana örnek vereyim. Benim kasam yerden 2.5 metre yukarıda duruyor. Razer Blackshark v2 kulaklığı satın aldım ve kulaklık kasama yetişmiyordu bende gittim monitör'ün Type-A portuna taktım ve sorunum çözüldü. Bu bir örnek fazladan çıkış ya da yukarı aşağı oynama özelliği vs hepsi bi yerde sorun çözücü oluyor. 3500 TL verdiğin monitör de bi zahmet yukarı aşağı yapsın. Yoksa dediğim gibi panel olarak güzel fiyatı da güzel ürün.
dostum sence herkesin kasası 2.5 metre yukardamıdır ? ve neden 2.5 metre yukarda internet sağlayıcının uydusuna yakın olsun diyemi :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Misal bu konu sahibinin sorduğu model kullanan varsa yazabilir mi dedi dedim ben kullandım en ince ayrıntısına kadar anlatabilirim diye. Sadece beğenmiş dönmemiş bile daha ne yardımı edicenki.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam va alınır mı ipse göre
Panel türleri kullanıcının amacına yönelik değişir. Hem oyun hemde gündekik kullanım için en ideali va. Sadece oyuncu için yani profesyoneller için TN, sadece Film izleyip ya da tasarımla uğraşanlar için IPS. Mümkünse tabi ki de IPS ama VA'da kesinlikle kötü değil ve üzmez. Zaten kullanılan panelin kalitesi de önemli. Ben beğendiğim için yukarıdaki monitörleri öneriyorum. Mesela Benq'nun Xl2720'sini de kullandım TN panele göre oldukça başarılıydı.

dostum sence herkesin kasası 2.5 metre yukardamıdır ? ve neden 2.5 metre yukarda internet sağlayıcının uydusuna yakın olsun diyemi :D
Masayı kendim tasarlayıp demirci ve marangozda yaptırdım. Yerden yüksekte daha iyi soğuyor ve kasayı masaya koymama gerek kalmıyor yer avantajım oluyor.

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
dostum önerimi yaptım parasını verip seni üzmeyecek bir monitör arkadaşın kol kadar dediği adaptörde sigara paketi kadar başka bir şey demiyorum ben. Bu arada çiçek sepeti bile telefon monitör satıyo bilmiyormuyum akakçe sitesinden bakmayı :d itopya müşteri hizmetleri çok güzel ve malının arkasında duruyor yoksa bende atabilirdim kıytırık bi siteden 400-500 ucuz ürünü.
Önerilerin ve değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim dostum

Juiclair0

80+ Silver
Panel türleri kullanıcının amacına yönelik değişir. Hem oyun hemde gündekik kullanım için en ideali va. Sadece oyuncu için yani profesyoneller için TN, sadece Film izleyip ya da tasarımla uğraşanlar için IPS. Mümkünse tabi ki de IPS ama VA'da kesinlikle kötü değil ve üzmez. Zaten kullanılan panelin kalitesi de önemli. Ben beğendiğim için yukarıdaki monitörleri öneriyorum. Mesela Benq'nun Xl2720'sini de kullandım TN panele göre oldukça başarılıydı.

Masayı kendim tasarlayıp demirci ve marangozda yaptırdım. Yerden yüksekte daha iyi soğuyor ve kasayı masaya koymama gerek kalmıyor yer avantajım oluyor.
Anladım abi kolay gelsin sana AĞDPQWÖĞDAÖSŞÖDQWÜD

Önerilerin ve değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim dostum
Her zaman dost...

Oyun için en ideali va mı :monkahmm:

Her zaman dost...

Oyun için en ideali va mı :monkahmm:
ZORT.

Ekler

• ZORT.PNG
    ZORT.PNG
    11.8 KB · Hit: 27

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
Misal bu konu sahibinin sorduğu model kullanan varsa yazabilir mi dedi dedim ben kullandım en ince ayrıntısına kadar anlatabilirim diye. Sadece beğenmiş dönmemiş bile daha ne yardımı edicenki.
Ah benim akıllı arkadaşım bilgi almak için zaten soru açtım deneyimleyen varsa yorumunu dinlemek isterim diye kooooocaaman yazmışım anlatacağına benden onay mi bekliyorsun gelmiş birde trip atıyor bunlarla mi uğraşacağım

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Okuma anlamada ve karakterinde büyük sıkıntılar var umarım 20'li yaşlarını geçmiş birisi değilsindir de şu karakterin düzelir. Engelliyorum seni. Orada oyun için TN yazmışım, çok bilmiş bi tipsin hiç haz etmem.

Juiclair0

80+ Silver
Okuma anlamada ve karakterinde büyük sıkıntılar var umarım 20'li yaşlarını geçmiş birisi değilsindir de şu karakterin düzelir. Engelliyorum seni. Orada oyun için TN yazmışım, çok bilmiş bi tipsin hiç haz etmem.
Sence sen karakterime laf edecek birimisin dostum? engelleyebilirsin hayatımdan pek bir şey eksilmez burada en iyi panel hangisi diye tartışmıyoruz arkadaşın bütçesi 6k 7klık sistemler atıyorsun oyun için va ve ıps tartışıyoruz tn diyorsun :D

Top Bottom