Hawk future veya xrancer öneririm. Xrancer daha f/p gibi şuanda kumaş olanları ama future çok daha rahat. Zaten birkez alıyorsunuz future alın geçin 500tl daha fazla vermeniz gerekicek ama.İyi günler arkadaşlar uzun zamandır koltuk almayı planlıyorum. Ancak hangi marka hangi model iyi emin olamadığımdan erteliyordum. Belirttiğim bütçede ne önerirsiniz?
Hele markus çok iyi yukarı aşağı oynamalı şekilde olsaydı düşünmeden onu alırdım hawk fab yerine arada 1k oynuyordu futureye kadar çıkmak istememiştim o zamanIkea koltuklarını da gözden geçirebilirsiniz
Future ile neredeyse aynı fiyattayken gidip markus almak aşırı mantıksız karşılaştırma bile yapılamaz. Birisi ofis birisi oyuncu koltuğu.Hele markus çok iyi yukarı aşağı oynamalı şekilde olsaydı düşünmeden onu alırdım hawk fab yerine arada 1k oynuyordu futureye kadar çıkmak istememiştim o zaman
future ile arada 1k ya yakın fark vardı markusun fabla markus arası 1k vardı 3.1k ya fab aldım ben markus 4k dı future 5k dı o zamanFuture ile neredeyse aynı fiyattayken gidip markus almak aşırı mantıksız karşılaştırma bile yapılamaz. Birisi ofis birisi oyuncu koltuğu.
Styrspel modeli inanılmaz bir şey sizce alınır mı denedim sadece bayıldım ama çok para xdrive ve hawk farkları nelerdirIkea koltuklarını da gözden geçirebilirsiniz