Neler Yeni

Öneri 6000₺ Koltuk Önerisi

HAKAAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
Bütçe
6000
İyi günler arkadaşlar uzun zamandır koltuk almayı planlıyorum. Ancak hangi marka hangi model iyi emin olamadığımdan erteliyordum. Belirttiğim bütçede ne önerirsiniz?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
İyi günler arkadaşlar uzun zamandır koltuk almayı planlıyorum. Ancak hangi marka hangi model iyi emin olamadığımdan erteliyordum. Belirttiğim bütçede ne önerirsiniz?
Hawk future veya xrancer öneririm. Xrancer daha f/p gibi şuanda kumaş olanları ama future çok daha rahat. Zaten birkez alıyorsunuz future alın geçin 500tl daha fazla vermeniz gerekicek ama.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ikea koltuklarını da gözden geçirebilirsiniz
Hele markus çok iyi yukarı aşağı oynamalı şekilde olsaydı düşünmeden onu alırdım hawk fab yerine arada 1k oynuyordu futureye kadar çıkmak istememiştim o zaman

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hele markus çok iyi yukarı aşağı oynamalı şekilde olsaydı düşünmeden onu alırdım hawk fab yerine arada 1k oynuyordu futureye kadar çıkmak istememiştim o zaman
Future ile neredeyse aynı fiyattayken gidip markus almak aşırı mantıksız karşılaştırma bile yapılamaz. Birisi ofis birisi oyuncu koltuğu.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Future ile neredeyse aynı fiyattayken gidip markus almak aşırı mantıksız karşılaştırma bile yapılamaz. Birisi ofis birisi oyuncu koltuğu.
future ile arada 1k ya yakın fark vardı markusun fabla markus arası 1k vardı 3.1k ya fab aldım ben markus 4k dı future 5k dı o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
aykuttt
Açıkçası Mart gibi JÄRVFJÄLLET aldım. Konumlandırma açısından markustan daha iyi. Yine alacak olsam Styrspel yerine JÄRVFJÄLLET alırım. Tek sıkıntısı oturak kısmının deri olması. Onu da ufak bir minderle çözdüm.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Future.

Top Bottom