Neler Yeni

6000₺ Oyun+Yayın Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Karslı
Bütçe
6000
Selamlar.

Monitörsüz sistem toplamak istiyorum.

Bu sisteme ek 1 tb HDD + 8gb ram daha alacağım. Daha iyi bi seçenek var mı? Sadece Vatan Bilgisayardan alışveriş yapabilirim. Güncel oyunları (rdr2,bf1,cyberpunk) rahat rahat oynarken yayın yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Selamlar.

Monitörsüz sistem toplamak istiyorum.

Bu sisteme ek 1 tb HDD + 8gb ram daha alacağım. Daha iyi bi seçenek var mı? Sadece Vatan Bilgisayardan alışveriş yapabilirim. Güncel oyunları (rdr2,bf1,cyberpunk) rahat rahat oynarken yayın yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun.
Vatan bilgisayar için bişe yapamam.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Mağazadan mı alacaksınız yoksa internet sitesinden de alma şansınız var mı?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ryzen 3 ailesi yayın yapmak için pek uygun bir seçim değil. Ryzen 5,7,9 ailelerine yönelmelisin ve bu sistem pek iyi değil. Anakartı bu bütçede A320 tutuyorlar. Okey en iyi A320'lerden olabilir ama bu bütçede B450'den başkası tercih edilemez. RAM kısmına gelecek olursak 8GB RAM sana günümüz oyunları için yetersiz gelecektir yayın yaparken de yetersiz gelecektir. Ekran kartı güzel ona lafım yok. SSD'de sorunlu. RAMPAGE PSU'da iyi değil. Kısacası bu sistemi almayın. Başka sistemlere bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Karslı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 3 ailesi yayın yapmak için pek uygun bir seçim değil. Ryzen 5,7,9 ailelerine yönelmelisin ve bu sistem pek iyi değil. Anakartı bu bütçede A320 tutuyorlar. Okey en iyi A320'lerden olabilir ama bu bütçede B450'den başkası tercih edilemez. RAM kısmına gelecek olursak 8GB RAM sana günümüz oyunları için yetersiz gelecektir yayın yaparken de yetersiz gelecektir. Ekran kartı güzel ona lafım yok. SSD'de sorunlu. RAMPAGE PSU'da iyi değil.
Hocam 8gb ram daha ekleyeceğimi belirtmiştim. 6000₺'yi aşmadan daha iyisini toplamam için bana yardımcı olur musunuz lütfen.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam 8gb ram daha ekleyeceğimi belirtmiştim. 6000₺'yi aşmadan daha iyisini toplamam için bana yardımcı olur musunuz lütfen.
Bir bakayım Vatan Bilgisayar'a.
6200TL bu sistem haricindeki sistemler yayın yapmaya pek uygun değiller. Bu arada İ5 10400F Ryzen 5 3600'e denk herhangi bir sorun olmasın kafanda eğer bilmiyorsan. RAM olarak özellikler'de 8GB yazıyor ama bir yerde de 16GB yazıyor. Eğer bu sistemi almaya giderseniz orada sorarsınız görevlilere.

Top Bottom