Fiyatını hak etmiyor.Selam dostum VG279Q3A Modeline bakabilirsin tavsiye ederim.
Fiyatını hak etmiyor.
AOC 27" 27G42E FAST IPS 0.5 MS 180HZ HDMI DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 27" 27G42E FAST IPS 0.5 MS 180HZ HDMI DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ghosting canavarı monitör.Samsung Odyssey G3 G30D 27" 1ms, 1920 x 1080, FullHD, 180Hz, AMD FreeSync, Oyun Modu, Göz Koruma Modu, Profesyonel Oyuncu Monitörü, LS27DG302EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G3 G30D 27" 1ms, 1920 x 1080, FullHD, 180Hz, AMD FreeSync, Oyun Modu, Göz Koruma Modu, Profesyonel Oyuncu Monitörü, LS27DG302EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu daha iyi değil mi?
aoc markasına çok güvenemedimGhosting canavarı monitör.
Monitör markaya bakılarak alınmaz. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan monitör incelemeleri. O AOC monitörün renk gamutu ve kontrastı çok iyi. Siyah bir ekran açıldığında neredeyse tam siyah gözüküyor. Sizin attığınız monitörün renk gamutu zayıf.aoc markasına çok güvenemedim
bu nasıl daha tanındık marka
Bu yeni hesap forumdaki tüm konulara asus monitör öneriyor bot falan mıFiyatını hak etmiyor.
AOC 27" 27G42E FAST IPS 0.5 MS 180HZ HDMI DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 27" 27G42E FAST IPS 0.5 MS 180HZ HDMI DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Evet. Hesabı yasaklanıyor tekrardan hesap açıyor.Bu yeni hesap forumdaki tüm konulara asus monitör öneriyor bot falan mı
Anladım monitör hakkında bilgili gibisiniz peki şu monitör nasıl? Arkadaşım bunu önerdi hem fiyatı daha uygun ve 350 nitmiş parlaklık benim için önemliMonitör markaya bakılarak alınmaz. Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış olan monitör incelemeleri. O AOC monitörün renk gamutu ve kontrastı çok iyi. Siyah bir ekran açıldığında neredeyse tam siyah gözüküyor. Sizin attığınız monitörün renk gamutu zayıf.
Sizin kullanımınıza uygun değil.Anladım monitör hakkında bilgili gibisiniz peki şu monitör nasıl? Arkadaşım bunu önerdi hem fiyatı daha uygun ve 350 nitmiş parlaklık benim için önemli
LENOVO L27i-4A 27'', IPS, 100Hz Tazeleme Hızı, 1 ms FHD Monitör, Bulut Grisi, 67BEKAC1TK : Amazon.com.tr: Bilgisayar
LENOVO L27i-4A 27'', IPS, 100Hz Tazeleme Hızı, 1 ms FHD Monitör, Bulut Grisi, 67BEKAC1TK : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr