Neler Yeni

6000 TL Bütçe, Güncel Sistem Önerisi Alabilir Miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Eyüboğlu
Bütçe
6000
Arkadaşlar merhaba, 6000 tl bütçem var. Şuan gamegaraj da karne kampanyası var ve ekran kartı 1660super var. Şu yoklukta çok iyi gibi. Elimde şuan vga çıkışlı bir monitör var. 6000 lik sistem içerisine monitör dahil etmek istemiyorum. Ama anakartta vga çıkışının olmasını istiyorum. Acil bir sistem önerisi alabilir miyim ? İncehesaptan güzel bir öneri gelirse süper olur. Cuma geceleri, güzel hediyelerde veriyorlar. Klavye mouse bilmemne vs. Oyun oynayacağım sistemde.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
1611912769703.png

SSD olarak Patriot Burst alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Eyüboğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pekii ssd için m2 ssd önerebilir misiniz ? Bu anakarrtta ms desteği var mı? m2 ssd kullanmak istiyorum çünkü

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Hocam pekii ssd için m2 ssd önerebilir misiniz ? Bu anakarrtta ms desteği var mı? m2 ssd kullanmak istiyorum çünkü
m2 desteği yok bu anakartta. Render falan yapmıyorsanız çok önemli değil m2. Seçeneklerde b460 anakartlar var onlardan birini seçerek m2 takabilirsiniz ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Eyüboğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam render falan yapmıyorum. Oyun oynayacağım sadece. İleride de güncelleyebileceğim bir şey olsun istiyorum. Biliyorum seçenekler çok dar ama dibin dibini arıyoruz yani,

şu sistem nasıl ? @Shibou @cagan_32

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Hocam render falan yapmıyorum. Oyun oynayacağım sadece. İleride de güncelleyebileceğim bir şey olsun istiyorum. Biliyorum seçenekler çok dar ama dibin dibini arıyoruz yani,

şu sistem nasıl ? @Shibou @cagan_32
psu hakkında bilgim yok fakat onun dışında güzel, alınabilir.

Top Bottom