4300tl mağazadan alınıyordu 1 ay önce falan,ben 3 hafta önce indirimle 5kya aldım gayet güzel bencefiyatı yüksek gibi bi dönem 4300 veya 4500 gibi bir rakam görmüştü
başka önerisi olan varmıSelam arkadaşım için monitör bakıyoruz çoğunlukla hikayeli oyun oynanacak renkler bizim için önemli 6000 tl ye kadar hangi monitörü önerirsiniz ?
Hocam koorui iyi bir markadır.Markası bile bilindik olmayan bir monitörü önermeniz ne kadar mantıklı bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu var ama fiyatı bir tık arttırırız dersen![]()
MSI G274F 27 inç 180Hz 1ms Full HD G-Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G274F espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180 hz Yenileme hızı, 1 ms GtG tepki süresi Rapid IPS paneliyle donatılan G274F, rakiplerinizi alt etmek için ihtiyacınız olan…www.gaming.gen.tr
bu var![]()
Viewsonic VX2728J 27" 0.5 MS 180 Hz 2xHDMI+DP FreeSync Premium FHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Viewsonic VX2728J 27www.n11.com
Hocam panel üreticisine bakarsan alınacak en son monitör olduğunu anlarsın hem paneli hemde kullanıcı yorumları üstüne üstlük satış oranları zaten gösteriyor ne kadar kötü bir marka olduğunuHocam koorui iyi bir markadır.
bu monitör adamı kör eder kusen oyun icin alan pisman olur tv olur bundanAlıntıyı görüntüle
Gaming gecesinde 7-8 bin TL arasında bir fiyata düşecek. Bütçeniz yetiyorsa eğer çok iyi bir tercih olur.
markasi bilindik değil dediğiniz markayi arastirmanizi oneririm piyasa sayılı olan panel üreticilerinden geçenlerde de 700 bilmem kaç hz monitör çıkardılar renkleri falanda başarılı deniyor ha garanti konusunda sıkıntı yaşanabilir ama kötü firma olmadığına eminimMarkası bile bilindik olmayan bir monitörü önermeniz ne kadar mantıklı bilemedim
Bu var ama fiyatı bir tık arttırırız dersen![]()
MSI G274F 27 inç 180Hz 1ms Full HD G-Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G274F espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180 hz Yenileme hızı, 1 ms GtG tepki süresi Rapid IPS paneliyle donatılan G274F, rakiplerinizi alt etmek için ihtiyacınız olan…www.gaming.gen.tr
bu var![]()
Viewsonic VX2728J 27" 0.5 MS 180 Hz 2xHDMI+DP FreeSync Premium FHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Viewsonic VX2728J 27www.n11.com
Araştırdım merak etmeyin fiyatlara bakınca zaten anlaşılıyor absürt bir marka olduğu ayriyettende panel üreticisini tekrar araştırmanızı öneririm üreticinin kimlerle işbilirlikte olduğunu yazmaya üşeniyorum yapay zekaya sorsanız bile cevabı çok net verir araştırmak istemezsenizmarkasi bilindik değil dediğiniz markayi arastirmanizi oneririm piyasa sayılı olan panel üreticilerinden geçenlerde de 700 bilmem kaç hz monitör çıkardılar renkleri falanda başarılı deniyor ha garanti konusunda sıkıntı yaşanabilir ama kötü firma olmadığına eminim
Türkiye de vestel arçelik gibi firmalara da panel sağlıyor ayrıca
tr de almak tabii ki mantikli degil ama markanin kötü olduğunu düşünmüyorumAraştırdım merak etmeyin fiyatlara bakınca zaten anlaşılıyor absürt bir marka olduğu ayriyettende panel üreticisini tekrar araştırmanızı öneririm üreticinin kimlerle işbilirlikte olduğunu yazmaya üşeniyorum yapay zekaya sorsanız bile cevabı çok net verir araştırmak istemezseniz
Samsung dell skalasında bir monitör alınması gerekir her ihtimali düşünmemiz gerekiyor az para vermiyoruz sonuçta tr de bu parayı kazanmak zor yoldan toplamıyoruz