Neler Yeni

6000 tl monitör tavsiyesi

fiyatı yüksek gibi bi dönem 4300 veya 4500 gibi bir rakam görmüştü
4300tl mağazadan alınıyordu 1 ay önce falan,ben 3 hafta önce indirimle 5kya aldım gayet güzel bence

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Ensar Polat
Selam arkadaşım için monitör bakıyoruz çoğunlukla hikayeli oyun oynanacak renkler bizim için önemli 6000 tl ye kadar hangi monitörü önerirsiniz ?
başka önerisi olan varmı

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Yiğit Karakuzu
Markası bile bilindik olmayan bir monitörü önermeniz ne kadar mantıklı bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu var ama fiyatı bir tık arttırırız dersen
bu var
Hocam koorui iyi bir markadır.

Caferler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cafer Caferr
Hocam koorui iyi bir markadır.
Hocam panel üreticisine bakarsan alınacak en son monitör olduğunu anlarsın hem paneli hemde kullanıcı yorumları üstüne üstlük satış oranları zaten gösteriyor ne kadar kötü bir marka olduğunu

Caferler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cafer Caferr
James Donkey kullanıyordum 1 ay zar zor dayandım ha tabi herkese kötü gelmez bana gelen ürün arızalıydı servisleride saolsun telefonları bile açmana cinsten olduğundan dolayı önermem

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Göktuğ Demircan
Markası bile bilindik olmayan bir monitörü önermeniz ne kadar mantıklı bilemedim

Bu var ama fiyatı bir tık arttırırız dersen
bu var
markasi bilindik değil dediğiniz markayi arastirmanizi oneririm piyasa sayılı olan panel üreticilerinden geçenlerde de 700 bilmem kaç hz monitör çıkardılar renkleri falanda başarılı deniyor ha garanti konusunda sıkıntı yaşanabilir ama kötü firma olmadığına eminim

Türkiye de vestel arçelik gibi firmalara da panel sağlıyor ayrıca

Caferler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cafer Caferr
markasi bilindik değil dediğiniz markayi arastirmanizi oneririm piyasa sayılı olan panel üreticilerinden geçenlerde de 700 bilmem kaç hz monitör çıkardılar renkleri falanda başarılı deniyor ha garanti konusunda sıkıntı yaşanabilir ama kötü firma olmadığına eminim

Türkiye de vestel arçelik gibi firmalara da panel sağlıyor ayrıca
Araştırdım merak etmeyin fiyatlara bakınca zaten anlaşılıyor absürt bir marka olduğu ayriyettende panel üreticisini tekrar araştırmanızı öneririm üreticinin kimlerle işbilirlikte olduğunu yazmaya üşeniyorum yapay zekaya sorsanız bile cevabı çok net verir araştırmak istemezseniz

Samsung dell skalasında bir monitör alınması gerekir her ihtimali düşünmemiz gerekiyor az para vermiyoruz sonuçta tr de bu parayı kazanmak zor yoldan toplamıyoruz

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Göktuğ Demircan
Araştırdım merak etmeyin fiyatlara bakınca zaten anlaşılıyor absürt bir marka olduğu ayriyettende panel üreticisini tekrar araştırmanızı öneririm üreticinin kimlerle işbilirlikte olduğunu yazmaya üşeniyorum yapay zekaya sorsanız bile cevabı çok net verir araştırmak istemezseniz

Samsung dell skalasında bir monitör alınması gerekir her ihtimali düşünmemiz gerekiyor az para vermiyoruz sonuçta tr de bu parayı kazanmak zor yoldan toplamıyoruz
tr de almak tabii ki mantikli degil ama markanin kötü olduğunu düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,186
Üyeler
169,544
Son üye