çift monitormu kullanacaksınız?Max butce 6000 daha ucuzda olabilir bu fiyatlarda 24 Inc tavsiye edicegniz monitorleri bekliyorum
Ekran kartı rt 3060
Hayırçift monitormu kullanacaksınız?
Hayır
240 hz düşüyorum hocamAsus 24" VG248QG 0.5ms 165hz HDMI,DVI,DisplayPort,G-Sync Gaming Monitör
Asus 24" VG248QG 0.5ms 165hz HDMI,DVI,DisplayPort,G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
24 inç 240hz 1 ms gerçekten güzel bir performans ama alienware yurtdışında pek önerilmiyor sanırsam bir youtubeden videosunu izleyin öyle karar verin.240 hz düşüyorum hocam
Alienware 24.5" AW2521HFA 240Hz 1ms 2xHDMI DP 4xUSB Fast IPS FHD Freesync Premium ve G-sync Gaming Monitör bu monitor sizce nasıl
Tamamdır hocam teşekkürler24 inç 240hz 1 ms gerçekten güzel bir performans ama alienware yurtdışında pek önerilmiyor sanırsam bir youtubeden videosunu izleyin öyle karar verin.
aoc ve sinerji güvenilirdir.
Asus TUF Gaming VG27BQ 27" 1ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27BQ 27" 1ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27BQ 27" 1ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.829,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ikiside TN panel tavsiye etmiyorum.Asus 24" VG248QG 0.5ms 165hz HDMI,DVI,DisplayPort,G-Sync Gaming Monitör
Asus 24" VG248QG 0.5ms 165hz HDMI,DVI,DisplayPort,G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
TN Panel nedir?ikiside TN panel tavsiye etmiyorum.