6000 TL'ye Kadar Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

ogzmksc

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
İyi günler, 6000 TL'ye kadar kablosuz bir oyuncu kulaklığı arayışındayım. Genel olarak baktığım modellerde ya dip ses sorunu ya da mikrofonlarında sıkıntılar vardı. Bana sağlam, sıkıntısız kullanabileceğim, dip ses sorunu kesinlikle olmayan, iyi mikrofonlu bir oyuncu kulaklığı önermenizi istiyorum. Sistemim genel olarak ASUS olduğundan marka olarak bu marka tercihimdir ama diğer markalara da hayır diyemem. Önerilerinizi bekliyorum.

cloud 3 wireless öneririm mikrofonu çok kaliteli dip ses falan yok güzel kulaklık.

Genel kullanım için normalde hs80 max çok güzel olurdu fakat fiyatı gereksiz arttı bana göre sebebi ise stok zaten tr de çok yoktu forumda fazla önerilince stoklar eridi.Gelelim alternatiflere nova 7 kullanmadım fakat öneriliyordu.Fps için cloud 3 wireless bakabilirsiniz aktif kullanıyorum.Razer serisine bulaşmayın derim.Barracuda x kullandım açıkçası ben beğenmedim.Malzeme kalitesi-ses kalitesi diğer kulaklıklara göre düşük kalıyor.Eğer fiyatı uygun yakalarsanız iş görür bir kulaklık.

Cloud 3 Wireless en sıkıntısız ürün olarak görünüyor şu an için, stoku gelirse de HS80 Max Wireless uygun olabilir. ROG Pelta var ancak ASUS'un oyuncu kulaklığı klasmanında yeterli performansı verebildiği görünmüyor şu an için.

Cloud 3 Wireless en sıkıntısız ürün olarak görünüyor şu an için, stoku gelirse de HS80 Max Wireless uygun olabilir. ROG Pelta var ancak ASUS'un oyuncu kulaklığı klasmanında yeterli performansı verebildiği görünmüyor şu an için.

Buna ne diyorsun hocam? HS80 düz önermeme nedenin nedir ayrıca? Teşekkürler.

Buna ne diyorsun hocam? HS80 düz önermeme nedenin nedir ayrıca? Teşekkürler.
4900TL'ydi, 6000TL'ye fiyatı yükselince hiç olmamış. Konforu konusunda bazı kullanıcılar yorumlamış (kafaya uyduğunda gayet iyi ancak uymadığı zaman da rahat ettirmiyor), pil ömrü de çok altta kaldığından yazmak mantıklı gelmedi. Cloud 3 Wireless'la olan fiyat farkı az olursa veya aynı fiyata satılırsa alınabilir ancak bu kadar fiyat farkı fazla, uğraşıldığında iyi kıvama geliyor Cloud 3 Wireless. Denenirse ve uyum sorunu olmazsa, pil ömrü de sorun değilse HS80 Wireless da alınabilir tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,026
Üyeler
174,044
Son üye
sergentolga
Geri