Neler Yeni

6000TL 27'' Monitör tavsiyesi

swDEATH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih kırmacı
Bütçe
6000
6000 6500 tl bandında 27'' monitör arıyorum iki model var aklımda ama ikisininde düzgün incelemesi yok yukarı aşağı pivot özelliği olursa daha iyi olur

alınır mı? alınmazmı nedeniyle beraber söylerseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
6000 6500 tl bandında 27'' monitör arıyorum iki model var aklımda ama ikisininde düzgün incelemesi yok yukarı aşağı pivot özelliği olursa daha iyi olur

alınır mı? alınmazmı nedeniyle beraber söylerseniz sevinirim
neden curved bakıyorsun ? va panel oluyor ve ghosting oluyor bunlarda.Sağa sola hızlı hareketlerde yırtılmalar oluyor.Benim başımı cok ağrıtıyor bu tür durumlar va panel alıp 1 hafta kullandıktan sonra sattım ips 27 inc aldım cennetteyim gibi.Va bulaşma düz monitör al

swDEATH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih kırmacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden curved bakıyorsun ? va panel oluyor ve ghosting oluyor bunlarda.Sağa sola hızlı hareketlerde yırtılmalar oluyor.Benim başımı cok ağrıtıyor bu tür durumlar va panel alıp 1 hafta kullandıktan sonra sattım ips 27 inc aldım cennetteyim gibi.Va bulaşma düz monitör al
philips ıps sanırım ama ölü piksel var diye birkaç yerde okudum ondan emin olamadım curved olması şart değil fiyatına ve srgb desteğine baktım ben sadece

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
6500tl yaparsan 1440P 180Hz ips seçenekleri oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
ben atıyorum sana diğer sitelerde 6.5 6.8 falan şuan indirim var pivot özelliğine takılmıyosan şuan indirimde araştır bak kesinlikle alabilirsin bunu ve kalan parayı başka bir şeye harcarsın.

ya da bunu alabilirsin

swDEATH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih kırmacı
ben atıyorum sana diğer sitelerde 6.5 6.8 falan şuan indirim var pivot özelliğine takılmıyosan şuan indirimde araştır bak kesinlikle alabilirsin bunu ve kalan parayı başka bir şeye harcarsın.

ya da bunu alabilirsin
pivot derken ben yanlış demişim yukarı aşağı oynayabilenden bahsediyodum yoksa 90 derece dönmesi hiçbi anlam ifade etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide 2k olmasıda şart değil zaten pc çok güçlü değil oyunları 2k oynatamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
pivot derken ben yanlış demişim yukarı aşağı oynayabilenden bahsediyodum yoksa 90 derece dönmesi hiçbi anlam ifade etmiyor

bide 2k olmasıda şart değil zaten pc çok güçlü değil oyunları 2k oynatamaz
bunlar 2k değil attıklarım 1080p.yukarı aşağı olayını ben monitör kol aparatı alarak çözüyorum ayaklarıyla kullanmayı sevmiyorum 1000 lira gibi bir maliyeti var her tarafa her yüksekliğe ayarlanıyor.Monitörün panel tipi ve görüntü kalitesi renklerin gerçekliği her açıdan aynı durması yani ıps olması daha önemli bence.Sana önerim va dan curveddan uzak durup ips flat model bakman

swDEATH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih kırmacı
attıklarınız srgb%99 olarak gözüküyor renkler canlı olurmu acaba benim attığım philips %126 monster %125 di

Aoc 27" 27G4X​

bu nasıldır acaba

link atınca spam olarak algılıyor o yüzden böyle yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
attıklarınız srgb%99 olarak gözüküyor renkler canlı olurmu acaba benim attığım philips %126 monster %125 di

Aoc 27" 27G4X​

bu nasıldır acaba

link atınca spam olarak algılıyor o yüzden böyle yazdım
yani tam olarak nasıl anlatabilirim bilmiyorum va ıps farkı yazarsanız hem okuyabilir hem youtubeta da bakabilirsiniz.Gerçek renkleri sunuyor çok daha iyi ve net.Pikselleşme sorunu da yok ve en önemlisi dediğim gibi ıpste va gibi ghosting ve yırtıllamaların olmaması yani iyi olan ıps modellerde.Birde siyahlar gerçekten siyah gibidir ıps te va da hafif gridir ikisini yanyana görünce anlarsınız youtubeta var ve ıpste hangi açıdan bakarsanız bakın görüntü değişmez

swDEATH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih kırmacı
anladım peki son attığım nasıldır fast ıps yazıyor

neden bilmiyorumda link atamıyorum

Aoc 27" 27G4X​

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan

swDEATH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih kırmacı
güzel monitörde yukarı aşağı ayar yok önemli benim için işyerindeki bilgisayarın monitöründe yukarı aşağı ayar yok mesela yarım saat bile olsa kafamı aşağı eğmekten boynum ağrıyo işyerindeki masayla evdeki masa aynı

https://www.akakce.com/monitor/en-u...FQ4JTYtMDqEjb1chDDYyX6WKTkyYx5qgaAkObEALw_wcB
bu kötümü bakınca özellikleri iyi duruyo yukarı aşağı ayarıda var

Top Bottom