Üst komşu kızına ödevleri ve roblox oyunu için bir masaüstü pc toplamasını istiyor sadece kasa yardım eder misiniz?
6000tl biraz geçebiliri örneğin 6500tl falan
www.google.com
www.google.com
işlemciyi hiç bilmiyorum işlemci daha önem verirsek daha iyi olur bu iyiyse sıkıntı yok kasa ve guc kaynagı dırek corsair spec delta da alınabilir 240gb ssd almayı dusunuyorum daha ıyı olur ram de bkayım o zaman hangısı ucuzsa tesekkur ederım.
![]()
Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.367,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 Pro 4650G MPK 3.7GHz-4.2GHz, 11MB, 65W, 6/12, AM4, Wraith Stealth İşlemci - inventus
AMD Ryzen 5 Pro 4650G MPK 3.7GHz-4.2GHz, 11MB, 65W, 6/12, AM4, Wraith Stealth İşlemciinventus.com.tr
hocam kasa ve psu daha ucuza bulunabilir, işlemcide bi tık daha kötü alınabilir.
işlemciyi hiç bilmiyorum işlemci daha önem verirsek daha iyi olur bu iyiyse sıkıntı yok kasa ve guc kaynagı dırek corsair spec delta da alınabilir 240gb ssd almayı dusunuyorum daha ıyı olur ram de bkayım o zaman hangısı ucuzsa tesekkur ederım.
https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst bunu diyorsun gördüm bunu r5 5600g attım belki onu da alabilir ben eski kasa güç kaynağımı da verebilirim tanıdık sevdiğim komşuhocam yeni fark ettim işlemci n11de 300tl daha ucuz. ssd çok daha iyi olur ama depolama yetersiz kalabilceği için harddiskle beraber kullanmak gerebilir onada bütçe yetmiyo indirimde 500gb kaliteli bir ssd bulabilirseniz direk alın
bu ssd nasıl sorunu var mı![]()
Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A400 SA400S37/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 926,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst bunu diyorsun gördüm bunu r5 5600g attım belki onu da alabilir ben eski kasa güç kaynağımı da verebilirim tanıdık sevdiğim komşu