6000TL civarı monitör önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
6000
Genel olarak Film,dizi izlemek çoğunlukla hikayeli ama bazen rekabetçi oyun oynamak amaçlı bir monitör arıyorum ne önerirsiniz? Bütçe 6000TL civarı.

5400 tl ye vatandan bunu aldı arkadaşım taksitle. Değerlendirebilirsin. 200 hz 27 inç olması çok iyi, IPS bide. İnternette pahalı gösteriyor. Arkadaşım mağazadan aldım dedi bugün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eger sıstemın 2k ıcın yeterlıyse sonıc t80 onerırım kendım de kullanıyorum memnunum

gerci rekabetcı oyun demıssın eger hıkayelıde gırersen alabılırsın birraz butce arttırman lazım

eger sıstemın 2k ıcın yeterlıyse sonıc t80 onerırım kendım de kullanıyorum memnunum

gerci rekabetcı oyun demıssın eger hıkayelıde gırersen alabılırsın birraz butce arttırman lazım
ekran kartı radeon rx 7600 işlemci de 7500f diğer özellikleri ben de pek hatırlamıyorum ne yazık ki

Bende 2K için monitör bakıyorum. Ama karar veremedim. en fazla 10.000 tl civarı curved mi? yoksa düz mü olmalı?

2k alacaksan ve olayın fps ise curved olabilir lakin hikayeli oyunlar ağırlık dersen benim görüşüm düz flat alman

Bu 2 monitöre bakabilirsin en popüler bunlar şunu eklemezsem olmaz elektronik işi şans işi testler kötü veya ölü piksel çıkabilir lakin yt den izle videolarını 2 bin TL fark ile 180 den 260 a geçebilirsin lakin ekran kartı desteğine ve taktığım kabloya bak hdmi max 144 veya 165 destekler ilk seri lakin dp alırsan 2.1 ekran kartında destekliyorsa 260 a kadar alırsın tabi o kadar fps alıyorsan bir de almıyorsan zaten 200 anca diyorsan msi al aoc ye verme çünkü 260 fps üstü almadığın sürece 260 hz bir anlamı yok msi kullanıyorum bu model olmasa da gene de msi dan memnunum bilginize

model önerebilir misiniz?
.

Bu 2 monitöre bakabilirsin en popüler bunlar şunu eklemezsem olmaz elektronik işi şans işi testler kötü veya ölü piksel çıkabilir lakin yt den izle videolarını 2 bin TL fark ile 180 den 260 a geçebilirsin lakin ekran kartı desteğine ve taktığım kabloya bak hdmi max 144 veya 165 destekler ilk seri lakin dp alırsan 2.1 ekran kartında destekliyorsa 260 a kadar alırsın tabi o kadar fps alıyorsan bir de almıyorsan zaten 200 anca diyorsan msi al aoc ye verme çünkü 260 fps üstü almadığın sürece 260 hz bir anlamı yok msi kullanıyorum bu model olmasa da gene de msi dan memnunum bilginize

.
ekran kartı rtx 5070

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna