6000TL Klavye Önerisi

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,750
Bütçe
6000
Ben pek anlamıyorum. Kriterlerim şunlar:
  1. TÜRKÇE OLMAK ZORUNDA. TARTIŞMAYA KAPALI.
  2. Tam boyut, TKL ya da %75 olmak zorunda. %60 vs. önermeyin
  3. Kablosuz.
Galiba Asus, Steelseries vs. markalara mahkumum bu durumda. Önerilerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Türkçe zorunluluğunu bence kaldır. Benimde yıllardır büyük enter ve türkçe q olacak şekilde kesin çizgim vardı, gereksiz bir sevdaymış bir süre zorluk çeksende sonra alışıyorsun bir problem olmuyor.

Türkçe zorunluluğunu bence kaldır. Benimde yıllardır büyük enter ve türkçe q olacak şekilde kesin çizgim vardı, gereksiz bir sevdaymış bir süre zorluk çeksende sonra alışıyorsun bir problem olmuyor.
Ben zaten US Q kullanıyorum. Bu bir arkadaşım için. Ben de aynı telkinleri yaptım tabii. Ama Türkçe Q zorunlu.

Ben zaten US Q kullanıyorum. Bu bir arkadaşım için. Ben de aynı telkinleri yaptım tabii. Ama Türkçe Q zorunlu.
Wraith'de Türkçe tuş takımı var olmadı öyle yaparsınız w75 v2 olabilir kendiliğinden de türkçe zaten.

Wraith'de Türkçe tuş takımı var olmadı öyle yaparsınız w75 v2 olabilir kendiliğinden de türkçe zaten.
Aynen öyle Türkçe tuş takımı alacağız oradan.

Manyetik zorunluluğunu kaldırdım. Öneriniz nedir?
Yeşil forumda şunları önerdiler:

Tr piyasasında alabileceğiniz en iyi ürünlerden bu ikisi. Ek alternatif;
Monsgeek m1, wobkey rainy75. Türkçe kısmını bilmiyorum iş Türkçeye gelince leş gibi ürünler kalıyor geriye. Türkçe wraith keycaps alcaksanız bu dört ürüne bakın bütçeniz iyi.

Tr piyasasında alabileceğiniz en iyi ürünlerden bu ikisi. Ek alternatif;
Monsgeek m1, wobkey rainy75. Türkçe kısmını bilmiyorum iş Türkçeye gelince leş gibi ürünler kalıyor geriye. Türkçe wraith keycaps alcaksanız bu dört ürüne bakın bütçeniz iyi.
Peki 4'ü içinden ne öneririsiniz? Artıları eksileri nelerdir? Ya ben bu klavye işine hakim değilim.

Peki 4'ü içinden ne öneririsiniz? Artıları eksileri nelerdir? Ya ben bu klavye işine hakim değilim.
Artıları eksileri yok diyeyim direkt. Hepsi aluminyum kasa, qmk/via desteği var (çin işi malware vari uygulamalar yüklemenize gerek yok, kişiselleştirme konusunda rakipsiz), hepsi 8000mah olması lazım.
Burada tercihleriniz konuşacak hiç bir ürün şundan şöyle iyi diyemem ama ufak tercihi farklar var. Mesela monsgeek m1de ses tekeri var, chilkey nd75te ekran var gif konulabilen, rainy 75 ve furycube'un da kasası çok süslü. Beğendiğinizi alıp geçebilirsiniz. Bu ürünler kolay kolay arıza sorun çıkaracak ürünler de değil zaten, stok al kullan gırtlak dolusu ürünler.

İkisi de çok iyi ama pratik kullanım açısından ses tekerleği olan bir model tercih ederdim. Yukarıda önerilen AKKO Monsgeek M1 iyi bir öneri. Gerek yok derseniz Gif old için ND75 tercih ederdim. Biraz zevk ve tercih meselesi o bütçede zaten kötü klavye bulmak başarı olurdu.

Buyrun 5.5 etti.
Kalan 500'e de bir bilek desteği = mükemmel setup.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri