6000TL Yayın yapıp +240FPS alabileceğim sistem toplamak istiyorum.

O halde +144FPS kafidir. 😃
İleride monitörümü 360Hz aldığım zaman +360FPS alabilecek bir şekilde geliştirebilmem yeterli.
1611746730815.png

Bu özelleştirmeler yapılıp bu ssd'yi alın.

6235TL. CS:GO'da 300'e bile çok zor düşer. Ama valorant'ta ise 144+ sabit alırsınız.

1611750850378.png

Hocam şu şekilde bir sistem olabilir bence toplamda 5800 felan yapıyor
Bu sistemi özelleştirerek yaptım

Alıntıyı görüntüle

Bu özelleştirmeler yapılıp bu ssd'yi alın.

6235TL. CS:GO'da 300'e bile çok zor düşer. Ama valorant'ta ise 144+ sabit alırsınız.
Alıntıyı görüntüle

Hocam şu şekilde bir sistem olabilir bence toplamda 5800 felan yapıyor
Bu sistemi özelleştirerek yaptım
Öncelikle çok teşekkür ederim, neden Intel seçtiğimiz hakkında bilgi verebilir misiniz :unsure:? AMD daha kullanışlı diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

Öncelikle çok teşekkür ederim, neden Intel seçtiğimiz hakkında bilgi verebilir misiniz :unsure:? AMD daha kullanışlı diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın.
Bu fiyatta intel daha performanslı. Zira 10400F 1300TL iken dengi R5 3600 ise 1650TL. Ayrıca intel'in tek çekirdek performansı da (CS:GO gibi oyunlar için tek çekirdek performansları aşırı önemli) daha iyi. AMD Daha kullanışlı değil. İkisi de rakip firmalar. İkisinin de birbirine göre iyi - kötü özellikleri var.

Anladım, bugün arkadaşıma danıştım ve Biostar markalı anakart için kötü yorumlarda bulundu siz ne diyorsunuz?

Geri