- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
Selamlar, 600TL ye kadar router arıyorum. Ethernet portları gigabit olması zorunlu şimdiden teşekkürler.
Geçen sene 400₺ ye aldığım Huawei Ax3 dual core modelini önerecektim ama fiyatı karaborsaya dönmüş. Büyük firmalarda stokta yok , diğerleri de fiyatı şişirmiş. 1000₺ nin üstüne çıkmışSelamlar, 600TL ye kadar router arıyorum. Ethernet portları gigabit olması zorunlu şimdiden teşekkürler.
Bu cihazı nerden 400e aldınızGeçen sene 400₺ ye aldığım Huawei Ax3 dual core modelini önerecektim ama fiyatı karaborsaya dönmüş. Büyük firmalarda stokta yok , diğerleri de fiyatı şişirmiş. 1000₺ nin üstüne çıkmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Acele etmiyorsan belki stok gelmesini bekleyebilirsin
Vatan bilgisayar. Diğer hepsinde de öyleydi fiyatı. Geçen yaz hatta yazdan sonrada aynı fiyata gördüm pek çok kezBu cihazı nerden 400e aldınız![]()
Bidaha bu fiyata inmesi imkansız bence hocam.Vatan bilgisayar. Diğer hepsinde de öyleydi fiyatı. Geçen yaz hatta yazdan sonrada aynı fiyata gördüm pek çok kez
Büyük firmalarda stokta olduğu sürece bu fiyattaydı. Yine stoğa girerse muhtemelen biraz daha yüksek girer ama sonra düşer. Şuan ki fiyat asla doğru değilBidaha bu fiyata inmesi imkansız bence hocam.