Benim de işimi görecek gibi ama yazın bunla takılmak imkansız gibi. Pahalanmadan alayım diyorum ama bu fiyata daha iyisi varmıdır bilemedimalınır bende alacaktım da stock fan işimi görüyor şimdilik
daha iyisi var tabi 1 oyunda 90 dereceyi gördüm onda da fpsi 165 den 144 e çekince 15 derece soğudu işlemci ondan şimdilik aceleye getirmiyorumBenim de işimi görecek gibi ama yazın bunla takılmak imkansız gibi. Pahalanmadan alayım diyorum ama bu fiyata daha iyisi varmıdır bilemedim
İçinden 1700 soket kiti çıkmıyormuş sanırımperfan 12 ye de bakabilirsin kıyaslamasını bilmiyorum ama.
Linki varsa atar mısın bu fiyatta? Birde 90 dereceyi 214 ile mi gördün?daha iyisi var tabi 1 oyunda 90 dereceyi gördüm onda da fpsi 165 den 144 e çekince 15 derece soğudu işlemci ondan şimdilik aceleye getirmiyorum
imkanı yok 65 i geçmezz o fanlaİçinden 1700 soket kiti çıkmıyormuş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linki varsa atar mısın bu fiyatta? Birde 90 dereceyi 214 ile mi gördün?
hayır stok fanla gördüm 214xt nin bi tık üstü şu zaten onun dışı diğer 2 soğutucuyu araştırabilirsin.İçinden 1700 soket kiti çıkmıyormuş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linki varsa atar mısın bu fiyatta? Birde 90 dereceyi 214 ile mi gördün?
Hocam fiyatları fazla benim için bütçem zorlasam 700e felan çıkarhayır stok fanla gördüm 214xt nin bi tık üstü şu zaten onun dışı diğer 2 soğutucuyu araştırabilirsin.
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xt-black-fiyati,1192829074.html
![]()
Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o zaman 214xt yi düşünebilirsin yanında lga 1700 kiti veriyorlar mı araştırHocam fiyatları fazla benim için bütçem zorlasam 700e felan çıkar
kullanabilirsin stok fanı sökerken dikkat et çöpe atmak zorunda kalırsın biraz sert çıkabiliyorEvet varmış o
Bilen bir arkadaşımla yapacağımkullanabilirsin stok fanı sökerken dikkat et çöpe atmak zorunda kalırsın biraz sert çıkabiliyor